Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tehet tönkre egy kapcsolatot, ha egy nő sokat foglalkozik a külsejével?
Éppen ha nem foglalkozik az teszi tönkre legalábbis nálam így van.
Legyen csak piperkőc,és fullos külseje,én támogatom is ha kell,de nagyon adjon magára,mert én is adok magamra nagyon.
23F
Nem tudom, én például nagyon utálnám ha a nőm a külseje miatt elfelejtené élvezni az életet. Inkább főzzünk közösen, minthogy állandóan diétázzon, inkább lehetssen vele kirándulni mint hogy féltse a ruháját, inkább kosarazzunk minthogy féltse a műkörmeit...
Nekem sokkal fontosabb, hogy társam legyen a hétköznapokban, minthogy tökéletes legyen. Ha élettelen műanyag baba kell, majd veszek egy barbit.
Attól függ.Ha külső alatt a rendszeres sport miatti kisportolt feszes testet,rendszeres kozmetikázást,fodrászt érted,akkor az jó.
Viszont ha csak egy puhatestű,vagy dagi aki egész nap mázolja magát,csücsörít a fészen,meg a körmét reszeli az gáz.
vagy vannak csajok akiknek sok minden "égő" (pl. biciklizés)
a pasik a bevállalósabbakat szeretik, akik benne vannak sokmindenben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!