Valami baj van velem?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok. Most megyek gimibe. Az előző osztályomban, csak egy igaz barátnőm volt. A többiekkel, mintha megjátszottam volna magamat. A beiratkozáson, 1-2 szimpatikus ember volt. A többiek nem voltak azok. Msn-en a többiek már beszélgetnek egymással, de én nem. Mit tegyek, hogy úgy tudjak beszélgetni, mint ők???

Baj van velem..!!!!?

Mi a bajom? Mással nincs ez. Mit tegyek? Orvosra van szükségem??? SEGÍTSETEK NAGYON FÉLEK!!!!!! :( :(

2010. jún. 25. 20:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Figyelj, én is hasonló voltam.

Általánosban egy igaz barátnőm sem volt soha! Csak fiú haverjaim voltak (lány vagyok).

Középsuliba máig nem hiszem el, de lett egy nagyon jó barátnőm. Igaz már nem tartjuk a kapcsolatot mert mindketten változtunk azóta.

Egyébként nekem sem volt szimpatikus senki, vagyis inkább úgy mondanám nem érdekeltek.

Ott is már az első napokban ment a telefonszám csere meg az msnezés. Én meg ott voltam egyedül.

Ma már végeztem a sulival, dolgozom. Semmi okod nincs aggódni, nem lesz semmi probléma. Nem kell ide orvos, nincs veled semmi baj.

Különben nekem is az első pár év után lett csak véletlenül legjobb barátnőm. Együtt kellett ülnünk és összebarátkoztunk valahogy. Aztán sokan azt hitték ismerjük egymást régebbről mert annyira összhangban voltunk.

Ja és még egy nagyon fontos dolog!

Én ezzel jól megszívtam :D

Első nap bementem és egyedül én ültem külön! GOndolhatod azért nem örültem neki.

MIndenki csoportokban volt már. MOndom na be van b.szva, így lesz 5 évig. (A mi sulink annyi volt).

Gondolkoztam, hogy előbb kellett volna menni de hát hova mikor így is nyitásra vitt le apám kocsival...

Ültem ott magamban az első pár napban utána jöttem rá, hogy rengetegen jöttek ugyanabból a suliból!!! És ők már eleve ismerték egymást VAGY efy vonalon utaztak a buszon vagy hasonló és azért voltak csapatokba verődve.

Ahonnan én jártam ott nem lakott senki és a sulimból is csak én mentem.

Ha valakivel együtt mentek suliba mindenképp menj oda hozzá még az első napokban, köszönj neki mutatkozz be és kérdezd meg miért abba a suliba ment vagy előtte hova járt stb.

Ha az elején nem kezdesz el beszélgetni később még nehezebb lesz mert mindenkinek meg lesz a baráti köre.

Mondjuk ne búsulj nekem is volt olyan, aki az első pár év után közeledett csak felém egyszercsak minden nap mellém ült és sokszor együtt mentünk a buszmegállóig.

Az nem baj, ha félénk vagy de mutasd magad nyitottnak ha lehet. Hogy legalább ők kezdeményezzenek nálad, ha te ilyen kis félénk vagy.

Elég ha köszönsz mindig amikor bemész reggel az osztályba. Vagy ha valaki kér egy számológépet gyorsan add oda a tied. Szóval érted, hogy észrevegyék te is ott vagy.

Mert gondolj bele ha látsz egy visszahúzódó embert a sarokban aki sosincs benne a közös programokban és csak néz lefelé akkor te sem nagyon mész oda hozzá. Mert 1 nem érdekel téged, azt sem tudod kicsoda 2 félsz, hogy nem tudnál vele beszélgetni mert annyira zárkózott és csak leégetnéd magad 3 lehet, hogy nem is akar beszélgetni és letámadna, hogy hagyd békén.

Hiszen valljuk be a legtöbb ember nem ilyen. Szóval nem tudják majd mire vélni a többiek és nem biztos, hogy mindenki lesz olyan jófej, hogy nyisson feléd.

Remélem segített picit a válaszom és ne aggódj nem lesz semmi baj. A nyarat pedig élvezd ki ne aggódj végig a sulin. Én is stresszeltem aztán eljött az első nap tök más volt alapjában, mint amire számítottam egyáltalán nem volt rettenetes. Az igaz, hogy nem lettem a társaság középpontja, de senki nem mondott rólam semmi rosszat és nem éreztem magam kellemetlenül.

2010. jún. 29. 04:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!