Valami baj van velem?
14 éves lány vagyok. Most megyek gimibe. Az előző osztályomban, csak egy igaz barátnőm volt. A többiekkel, mintha megjátszottam volna magamat. A beiratkozáson, 1-2 szimpatikus ember volt. A többiek nem voltak azok. Msn-en a többiek már beszélgetnek egymással, de én nem. Mit tegyek, hogy úgy tudjak beszélgetni, mint ők???
Baj van velem..!!!!?
Mi a bajom? Mással nincs ez. Mit tegyek? Orvosra van szükségem??? SEGÍTSETEK NAGYON FÉLEK!!!!!! :( :(
Szia
Szerintem semmi bajod nincs. Csupán nem vagy olyan könnyen barátkozó típus. De legalább ha volt 1-2 szimpi ember, akkor velük beszélgess..
Én most voltam kilencedikes, és én se vagyok jóba mindenkivel, sőt csak 2-3 olyan "igazinak" mondható barátom van.
Szóval nyugi, nem kell orvos!:D
15/L
Nincs szükséged orvosra, csak add önmagad, ne akarj ennyire megfelelni. Szerezd meg az msn címüket és te is beszélgess a leendő osztálytársaiddal, ne félj, ugyanolyan emberek mint te. Sokak szerint mindenki megtalálja a legjobb barátját. szerintem viszont nem így van. vannak, akik nem találják meg sosem, viszont úgy gondolom, a legtöbb embernek van lelki társa, a szülei, testvére, vagy bárki. neked sem kell feltétlen megtalálnod a legjobb barátodat, csak találj v.kit, akivel jól érzed magad, de ne stresszelj, rá. én is ott szúrtam el, hogy eleinte nem adtam önmagam, ezért olyan társaságba kerültem, ami csak azt az embert szerette akinek kiadtam magam, a valódi énem viszont nem szerette azt a társaságot. nem tudom mennyire érthető ez így, de aztán képtelenség hosszú ideig másnak mutatni magad így mára teljesen elfordultam attól a társaságtól és olyan társaságban vagyok, amit szeretek, jól érzemmagam velük, mert kicsit hasonlítanak rám :)
de te ne szúrd el, ne akarj másnak látszani. MINDEN RENDBEN LESZ!
Még válaszok??
Köszönöm, de még mindig ne jobb :( Nagyon ideges vagyok!!!
dehogy van bajod!:D
Nekem a régi sulimban mindegyik lány kényes kispi*a volt, 5.ben átmentem másik suliba, ott egy csapásra az egész osztály barátom lett, kivéve az olyanok, akiket az egész osztály utál.:D
az pedig nembaj, ha csak 1-2 igazbarátod van, de az a fontos, hogy Ők tényleg igazbarátok legyenek.
13/L
az msn-en én sem bírok beszélgetni csak- 1-2 barátommal....:D
előzőelőtti.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!