Mi a véleményed? Új a bill s nem kaptam még meg a hosszú i-t:D
Kicsit magamról is irok..21 éves fiú vagyok, és milyen lennék..mindig igazat mondok bármilyen helyzetben pl a lánynak megmondom tetszik vagy megmondom azt is hogy nem tetszik, egyenesen és nem kerülöm körbe a témát. Van önbizalmam, volt barátnőm nem panaszkodni ezzel és ha véletlen kiborul a bili, állom a sarat, nem futok el, bármi is legyen az. Ha valaki megkért segitettem neki, megprobáltam jo lenni mindenkivel, én sem vagyok tökéletes de a hibák amik végülis egymástol megkülönböztetnek. Volt hogy nem volt kedvem valamihez, volt hogy elba***am valamit, és rájöttem hogy mindegy bármennyi jot teszel, ha egyszer nem felelek meg, ha egszer nem azt teszem amit ők akarnak, ha egyszer nem olyan vagyok amilyennek elvárját az emberek hogy legyek már egy hülye férfi vagyok? Soha nem érdekelt ki mit mondott rolam s nem is érdekel de most igy megtudhatom, ezek utan milyen a vélemény.. csak az mérgesitett hogy miért itélnek meg engem, egy ember tetteit meglehet sztem de magát őt nem, nem tudjuk mi van benne. mert hallottam és tudom s rosszat is mondanak rolam, a "barátom" azt mondta hogy irigy vagyok, bár ijet nem érzek senki iránt. Néha napján a barát segitséget kér, én teljesen kisegitem, és amikor nekem lenne rá szükségem ő hagy a franca, lesza**ja mi van velem. Még soha senki nem segitett nekem, soha nem volt egy igazi barátom emrt akit annak tartottam mind a bajban otthagytak...ettől függetlenül már bennem is van teljes mértékben az hogy a magam javát nézem és a más baját le**arom. Igy milyennek itélnél meg?
És egy utolso, miért van az hogy azok a dolgok szivatnak a legjobban meg amik a legszebben indulnak?
na aligha nem ugy van ahogy mondod, de azért kitartó vagyok bármiben ami fontos nekem, és szivvel lélekkel küzdök érte. Viszont a 2 fő elvárás magam miatt és nem más miatt van. A meleg szivvel csak annyit, hogy én azért tudok szeretni, viszont télleg nyers vagyok mindenkivel..egyik ex mondta ne legyek ilyen mert őt is bántottam vele.
Ahogy mondod nem mindig örülök a kis dolgoknak, de általában vidám vagyok, szeretem a társaságot. És télleg hamar beleunok mindenbe amit nem szeretek. De nem tartom Istennek magam, csak bennem is ugymegvan mint mindenki másban és nem vagyok rossz lelkü csakhogy tudd:)
Szia!
Annak alapján irtam véleményt rólad, amiket leirtál, nem ismerlek. Bocs, ha megbántottalak valamivel ...
...azért érdemes lenne energiát fektetned azokba a dolgokba, amikben nem vagy "százas", akkor sokkal- de sokkal élvezhetöbb lesz az életed, mert megtalálod az apró örömöket, amik a dolgok mögött elbújva rejtöznek s ettöl befüszerezödik ez a sótlan élet... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!