Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a véleményed? Új a bill s...

Mi a véleményed? Új a bill s nem kaptam még meg a hosszú i-t:D

Figyelt kérdés

Kicsit magamról is irok..21 éves fiú vagyok, és milyen lennék..mindig igazat mondok bármilyen helyzetben pl a lánynak megmondom tetszik vagy megmondom azt is hogy nem tetszik, egyenesen és nem kerülöm körbe a témát. Van önbizalmam, volt barátnőm nem panaszkodni ezzel és ha véletlen kiborul a bili, állom a sarat, nem futok el, bármi is legyen az. Ha valaki megkért segitettem neki, megprobáltam jo lenni mindenkivel, én sem vagyok tökéletes de a hibák amik végülis egymástol megkülönböztetnek. Volt hogy nem volt kedvem valamihez, volt hogy elba***am valamit, és rájöttem hogy mindegy bármennyi jot teszel, ha egyszer nem felelek meg, ha egszer nem azt teszem amit ők akarnak, ha egyszer nem olyan vagyok amilyennek elvárját az emberek hogy legyek már egy hülye férfi vagyok? Soha nem érdekelt ki mit mondott rolam s nem is érdekel de most igy megtudhatom, ezek utan milyen a vélemény.. csak az mérgesitett hogy miért itélnek meg engem, egy ember tetteit meglehet sztem de magát őt nem, nem tudjuk mi van benne. mert hallottam és tudom s rosszat is mondanak rolam, a "barátom" azt mondta hogy irigy vagyok, bár ijet nem érzek senki iránt. Néha napján a barát segitséget kér, én teljesen kisegitem, és amikor nekem lenne rá szükségem ő hagy a franca, lesza**ja mi van velem. Még soha senki nem segitett nekem, soha nem volt egy igazi barátom emrt akit annak tartottam mind a bajban otthagytak...ettől függetlenül már bennem is van teljes mértékben az hogy a magam javát nézem és a más baját le**arom. Igy milyennek itélnél meg?

És egy utolso, miért van az hogy azok a dolgok szivatnak a legjobban meg amik a legszebben indulnak?

2010. jún. 25. 00:42
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
amúgy meg korrekt vagyok, amit mondok azt teszem, a szüleim bárhová elengedtek mindig, abszolut megbiztak bennem s megmaradt a bizalom. Ezért meg a barátaim azt mondták hogy igen mert anyuék felelőtlenek velem szembe, bár én nem cigizek meg piálok mint ők s naaa...
2010. jún. 25. 00:46
 2/12 anonim ***** válasza:
alt+161 (nyílak melletti számsorban)=í
2010. jún. 25. 00:49
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha 21 évesen még mindig a szüleid kell elengedjenek, az már alapból gáz...
2010. jún. 25. 00:51
 4/12 anonim ***** válasza:

Helló!

A barátság nem arról szól, hogy segitünk, aztán várunk valamit cserébe. Ha úgy állsz hozzá, hogy nekem mikor segit Ö, akkor az ott már régen el van rontva.A bar´´atok önzetlenül segitenek egymáson, ha tudnak. Az is kérdéses, hogy milyen barátok vesznek körül...

Dohányoznak? -Kibeszélnek a hátadmögött? -Rossz szinben tüntetnek fel? -Nem segitenek, amikor bajban vagy?

...Ezek csak haverok, ne hivd öket barátnak.

A barát idövel melléd szegödik s vállvetve veszitek az akadályokat, nem nézve, hogy a másik hányszor húzott ki a slamasztikából.

Nem kell rájuk hallgatni, válassz olyan barátot, havert, aki igy elfogad ahogy vagy. Ezeket meg szerintem koptassad le.

2010. jún. 25. 01:06
 5/12 A kérdező kommentje:
HA figyelmesen elolvastad volna a múltról is írtam. Szoval 15 éves koromtól nem kellett kérezzek amúgy.
2010. jún. 25. 13:31
 6/12 A kérdező kommentje:
Dohányoznak mindannyian, az összes haver..és most ahogy írtad, már az első lépés megvan, mivel ma is bevoltam hozza segíteni és ami a legszuperebb ahogy véget ért a dolog neki nem volt már ideje :D na aztán megmondtam:)
2010. jún. 25. 13:34
 7/12 anonim ***** válasza:
be kell állítani _:p
2010. jún. 28. 06:29
 8/12 A kérdező kommentje:
na jo ez kicsit tényleg hülyéül hangzott a kérdés:D De én nem a bill-re voltam kiváncsi =))
2010. jún. 28. 14:50
 9/12 anonim ***** válasza:

Először azt hittem arról kell leírnom a véleményem, mit gondolok az Í-ről, mint betűről. Illetve esetedben annak hiányáról.

Na bazz :DDD

Egyébiránt szerintem nem értem a kérdést. :D xD

Most mi a probléma, mit is kérdezel?

Két dologra tudok gondolni:

1 Te segítettél másokon ha kellett, szembenéztél a problémákkal, lehetett rád számítani, próbáltál minden helyzetben helytállni stb. egy szóval férfiasan viselkedtél, ahogy azt kell.

És ezek ellenére másoktól nem kaptad meg a tiszteletet és ők gerinctelen, aljas módon "viszonozták" a szívességeidet illetve komolytalanul viselkedtek vagy nem foglalkoztak veled.

Szóval te férfiasan viselkedtél, ők pedig mint a legutolsó kétszínű féreg.

Vagy 2 Van egy kialakult személyiséged, ami szerinted jó. Nem tökéletes, de abszolút korrekt. És ez másoknak nem felel meg, mindenki kritizál és alakítani akar?

És most az zavar, hogy eddig tisztességes voltál de mivel ezzel sz.rra se jutottál most már te is inkább nézed a saját érdekeidet?

Figyelj, én is 20-21 vagyok és amit leírtam minden szó igaz rám (is).

Nagyon sok időbe és erőfeszítésbe telt mire felfogtam, hogy tisztességből nem lehet megélni. És mivel az emberek nagyrésze nem ilyen (nem becsületes) csak átgázolnának rajtam. Ezt nem hagyhatom, mert megjártam miatta a poklot (kis túlzással) szóval nincs mit tenni, harcolni kell és változni.

Az utolsó kérdésre egy rövid válaszom van: Szerintem az fájhat csak igazán ami valóban fontos volt.

Nyilván jobban megéled, nagyon intenzitással, több érzelemmel.

Ami kb. nem érdekel az valószínűleg nem is tud megszivatni mert fel se veszed.

Bocs, ha totál baromságot írtam és nem ezt kérdezted. Munka után ültem le kicsit lazításként, nem olyan tip-top most az agyam. :DD :)

20/l.

2010. jún. 29. 03:49
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nos, hogy milyennek ítéllek meg ezek után:

Pökhendi, egoista vagy.

Magaddal szemben a végtelenségig elégedett, de azért óvatosan bevallod, hogy nem te vagy az Isten (de azért majdnem ott vagy magad szerint).

Szereted, hogy mindenki körülötted táncol.

Betartod a két fö elvárást: nem iszol, nem cigizel, de ezen kívül semmi többet.

Nyers vagy, nerm gondolkozol azon, hogy esetlegesen valakit megbánthatsz azzal a fene nagy öszinteségeddel, vagyis a nemhazudásoddal (mert ez a kettö nem ugyanaz), ezt a szüleid értékelik csak, máshol nem találsz meleg szívekre, mert az neked nincs.

Nem vagy boldog, nem vagy vidám, nem vagy elégedett semmivel.

Gyorsan beleunsz mindenbe, nincsen kitartásod, hogy a megszerzett értékeket meg is tartsd.

A szépen induló dolgokra nem adsz annyi energiát, amennyit megkívánna, elsikkad minden jól induló kapcsolat. Azt gondolod, hogy elég csak elinditani egy lavinát és az majd hozza neked a sok jót...ez nem igy van, mindenért küzdeni kell nap-mint-nap, szüntelenül. S emellett szelidnek, szeretetre méltónak lenni, keresni az embereknek a szívét, -belsö meghittséget teremteni bárkivel, bármikor. De ez még nem elég!!!!! Nem magunknak élünk!!!!!

2010. júl. 4. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!