Segítség! A teknősöm beteg? Most kaptam a bébi sárgafülü ékszerteknőst berendeztem neki az aquaterráriumot ( kb 60 cm hosszu és 40 cm széles) van kis kő amire kimászhat és most raktam vízmelegitőt is neki, de nem eszik. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Még túl zaklatott, vagy nem szokta meg az új környezetet???Nagyon aggódom érte, mert tudom h aktívabbnak kellene lennie, de elég lassú, de amikor beleraktam a vízbe egybl az aljára ment és fúrta volna magát lefele a kavicsok alá. Nagyon félénk. Továbbá az lenne a kérdésem, hogy a vízmelegítőt lehet függőlegesen tenni? Nem rázza meg? most srégen van ( a halas akváriumól vettem ki )2010. júl. 11. 22:37
1/18 A kérdező kommentje:
Egyébként száritott razborával kezdtem utánna lisztkukaccal ( teknős heti menüm van) de egyáltalán nem eszik :'( 2 napja van nálam a picike
2010. júl. 11. 22:40
2/18 anonim válasza:
Nem hideg a víz? akkro szoktak belassulni
3/18 anonim válasza:
Szia! Igaz nekem ár 8-9 éves teknőseim vannak, de amikor megvettem anno akkor ők sem ettek az első 1-2 napban, az új hely még szokatlan nekik, és kell nekik idő, hogy az étvágyuk is megjőjjön. A vízmelegítőről meg, szerintem lehet függőlegesen, bár nekem széttörték, így halaknak valót vettem, mert az sokkal masszívabb és nekem az függőlegesen van.(Bár csak télen használom, mert egész nyáron kint vannak kertitóban).
4/18 anonim válasza:
az "ár" helyett "már"-t akartam írni :)
5/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ!!! JAJJ ELÍRTAM!! VÍZSZINTESRE GONDOLTAM:$
2010. júl. 11. 22:52
6/18 A kérdező kommentje:
Lehet vízszintesen rakni a halas vízmelegitőt?? mert a halaknál függőlegesen volt benne de teljesen ellepte, de félek h ha teljesen belemeríteném, akkor megrázhatná az áram, igyhát most srégen van
2010. júl. 11. 22:54
7/18 A kérdező kommentje:
Segítség
2010. júl. 12. 10:10
8/18 A kérdező kommentje:
Pontosan 28 fokos a vize, megmértem
2010. júl. 12. 13:03
9/18 anonim válasza:
Nekem 8 éves a teknősöm, és tisztán emlékszem rá, hogy az első napokban én is kb ennyire meg voltam ijedve mint te, mert nem evett. Aztán egyik nap ( kb 3 nap múlva )észrevettem, hogy elfogyott a betett kaja. :) Szóval nyugi, csak szoknia kell a környezetet szerintem. :)
10/18 anonim válasza:
Az enyém 4-5 hónapos(pézsmateki),és 2 hónapja van meg.Nekem már az első naptól evett,de nyugi,meg kell szoknia a helyét,majd pár nap múlva biztos fog enni:)
Én is heti menüvel kezdtem etetni,de annak a többsége szárított kaja,semmi tápanyag nincs benne.Kisállat-kereskedésben van fagyasztott apróhal,persze felengedve add neki,biztos imádni fogja,és teli van vitaminnal,tápanyagokkal:)Liofilizált kaját is adhatsz neki,de szárítottat inkább ne!Élő,fagyasztott vagy liofilizált lisztkukacot,rovarokat,szúnyoglárvát adj neki,de a legfontosabb a hal!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!