Beteg a cicám vagy csak depressziós?! SEGÍTSÉG AGGÓDOM ÉRTE!
Lehetséges, hogy beteg, vagy legyengült az immunrendszere. Sőt, lehet hogy ez van. Én ajánlom, hogy idd el orvoshoz, vagy ha mégsem, akkor adj neki cica vitamintablettát. Vagy ami még ennél is jobb: Immunovet (vitaminpor) amit a kajájukba kell belekeverni vagy tejjel összekeverve beadni.
Állatpatikában lehet kapni.
De a legjobb ha az állatorvosnak megmutatod, ő is adhat neki étvágynövesztő vitaminokat, mert ha ezt így hagyod, akkor le is épülhet.
Egyetertek a 12.55-os valaszoloval.
Es szerintem vidd orvoshoz, amint lehet.
Te írtad a kullancsos hozzászólást? Az előbb olvastam, válaszolni akartam, de nem voltam bejelentkezve.
Én arra tippelek, hogy a szoptatással lehet összefüggésben, kutyák esetében hallottam már arról, hogy Calcium hiány miatt rosszul vannak (görcs, szapora légzés, stb.) Orvos ad ilyenkor Calcium injekciót, de ha van otthon Calcium Sandoz pezsgőtabletta, megpróbálhatsz itatni vele. Amúgy szoptatási tetánia a betegség neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!