Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudom a gyorsaságomat...

Hogyan tudom a gyorsaságomat növelni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Szeretném növelni a gyprsaságomat minden téren. Érzem ezt reakció idő vagy fürgeség, sprintfutás alatt. Tudtok valamit mind a 3 ra ajánlani (valami kis király edzéstervre gondoltam)

2018. okt. 17. 17:20
 1/1 anonim ***** válasza:
A reakció idődet tudod növelni telefonos játékokkal, pl piano tiles. A testi gyorsaságot mer pl azzal, hogy el kell kapnod, vagy megerintened egy labdát, amit valaki finoman eléd dob. De egyre gyorsabban és, ja már jól megy, akkor visszalassítasz és raksz egy kis súlyt a kezedre, mondjuk egy fél literes palackot tele vízzel rászigsalagozod a kezedre és úgy újra csinálod. Ha jól megy akkor 0,75 liter, majd 1, majd 1,25, majd 1,5 és így tovább. A spintet meg próbald meg egy teli hatizsákkal, amiben egyre több a súly, meg a lábadra is rakhatsz. Így edzel egy darabig, akár egész nap is rajtad lehet, ha megoldható aztán, ha leveszed akkor gyorsabb leszel.
2018. okt. 18. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!