Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Baromi gyerekes vagyok, hogy...

Baromi gyerekes vagyok, hogy kell felnőni? Nekem nem megy.

Figyelt kérdés

Sziasztok! 23 éves fiú vagyok (belül valahol 16 körül =). Van sok barátom (szerencsére van 5-6 sokat kiállt, több, mint 10 éves barátságom), és olyan furcsa nekem, hogy már mindenki kezd megkomolyodni, szinte mindegyiknek párkapcsolata van. Nekem még nincs, de őszintén nem is érzem egyáltalán a hiányát. Nem vagyok szűz, sem aszexuális, volt már hosszú távú kapcsolatom (bár az azért működött, amíg működött, mert a lány nagyon szeretett, és NAGYON alkalmazkodó volt), meg több rövidtávú is, de nekem nem kell, még mindig ott járok, hogy számomra a szabadságom sokkal többet ér, nem akarok lemondani semmiről. A velem egykorúak pedig már kezdenek komolyodni, főleg már a párkapcsolatukkal foglalkoznak. Jó, nem lehet panaszom, mert tényleg aktívan tartjuk a barátaimmal a kapcsolatot, el-eljárogatunk bulizni, de ez már nem az igazi. Én még mindig csak állandóan hülyéskednék, benne lennék minden baromságban, buliznék, mint körülbelül a tinédzserek, csak úgy bele a vakvilágba =) A velem egykorúak pedig már túl komolyak, kényelmesek ehhez :/

Kb. egy-másfél éve összehaverkodtam az egyik haverom öccsével, most kb. ő a legjobb haverom, vele szoktunk elmenni sörözni, gépezni, hülyülni, össze-vissza. Csak néha kicsit gáznak érzem, hogy a legjobb haverom 17 éves, és hogy sokkal jobban érzem magam 16-17 évesekkel, mint a saját korosztályommal. Mondjuk fiatalabbnak is nézek ki jóval a koromnál, 18 évesnek szoktak nézni, legalább nem lógok ki közülük.

Az lenne a legjobb, ha mindenki még olyan fiatalos lenne, mint én, de azt nem lehet, úgyhogy tudom, nekem kéne felnőni... csak gőzöm sincs, hogyan kellene. Segítsetek pls, bármilyen tanácsnak, véleménynek örülnék. Minél idősebb vagyok, annál jobban érzem, hogy ez így nem jó, és ráadásul kib@szottul félek az öregedéstől... így is általában 20-nak szoktam mondani magam, de nekem még az is soknak tűnik XD

23/F

2010. jún. 23. 19:07
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem dolgozok. A szüleim egyszer kitalálták, hogy jó, melózzak a suli mellett, de katasztrófa lett belőle XD Így se veszem valami komolyan a sulit, úgy meg kb. csak a szerencsémen múlott, hogy nem rúgtak ki. Úgyhogy azt mondták, jó, akkor addig adnak pénzt, amíg be nem fejezem a sulit. Amúgy érdekel, amit tanulok, ennél jobban hozzám illő helyet nem is találhattam volna, mégse tudom ezt se komolyan venni.
2010. jún. 23. 19:46
 12/17 anonim ***** válasza:
84%
19:35, en alapjaban veve optimista vilagnezetu vagyok, csak mikor hallgatom a velem egykoru baratnoimet, hogy buliznak, pasiznak, stb. akkor kicsit rossz, hogy en mar ezt nem tehetem ugy meg...De mondom, vannak jo oldalai is ennek a fajta eletvitelnek.
2010. jún. 23. 19:46
 13/17 A kérdező kommentje:
19:46 neked megvan az az előnyöd, hogy van egy biztos alapod az elkövetkező 15-20 évre =)
2010. jún. 23. 19:48
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

mit tanulsz? egyetem, fősuli, még szakközép, vagy amolyan OKJ-s érettségi utáni?

amúgy mi lesz ha befejezed sulit? mert így utána se fogod tudni eltartani magad.

2010. jún. 23. 19:49
 15/17 A kérdező kommentje:
Egyetem. Nem tudom, hogy mi lesz, mindenki ezt kérdezgeti, de gőzöm sincs. Annyira nem érdekel, még 1 évem biztos, hogy van, de lehet 2. Én mindig úgy állok hozzá a dolgokhoz, hogy úgyis lesz valahogy, olyan még sosem volt, hogy ne lett volna sehogy :D Persze én is látom, hogy akkor valamennyire fel kell majd nőnöm, de egyszerűen képtelennek látom magam rá.
2010. jún. 23. 19:53
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg, ha ra leszel kenyszerulve, el fogod magad tartani.Es majd a szerelem is jonni fog, meglatod, csak meg nem talaltad meg azt a lanyt, akivel szivesebben lennel, mint a haverokkal.Pedig biztos van ilyen:-)
2010. jún. 23. 19:54
 17/17 anonim ***** válasza:
52%
Nemértem miért akarsz felnőni gyereknek lenni jó! Majd eljön az az időszak amikor "felnősz"!
2010. jún. 23. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!