Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Baromi gyerekes vagyok, hogy...

Baromi gyerekes vagyok, hogy kell felnőni? Nekem nem megy.

Figyelt kérdés

Sziasztok! 23 éves fiú vagyok (belül valahol 16 körül =). Van sok barátom (szerencsére van 5-6 sokat kiállt, több, mint 10 éves barátságom), és olyan furcsa nekem, hogy már mindenki kezd megkomolyodni, szinte mindegyiknek párkapcsolata van. Nekem még nincs, de őszintén nem is érzem egyáltalán a hiányát. Nem vagyok szűz, sem aszexuális, volt már hosszú távú kapcsolatom (bár az azért működött, amíg működött, mert a lány nagyon szeretett, és NAGYON alkalmazkodó volt), meg több rövidtávú is, de nekem nem kell, még mindig ott járok, hogy számomra a szabadságom sokkal többet ér, nem akarok lemondani semmiről. A velem egykorúak pedig már kezdenek komolyodni, főleg már a párkapcsolatukkal foglalkoznak. Jó, nem lehet panaszom, mert tényleg aktívan tartjuk a barátaimmal a kapcsolatot, el-eljárogatunk bulizni, de ez már nem az igazi. Én még mindig csak állandóan hülyéskednék, benne lennék minden baromságban, buliznék, mint körülbelül a tinédzserek, csak úgy bele a vakvilágba =) A velem egykorúak pedig már túl komolyak, kényelmesek ehhez :/

Kb. egy-másfél éve összehaverkodtam az egyik haverom öccsével, most kb. ő a legjobb haverom, vele szoktunk elmenni sörözni, gépezni, hülyülni, össze-vissza. Csak néha kicsit gáznak érzem, hogy a legjobb haverom 17 éves, és hogy sokkal jobban érzem magam 16-17 évesekkel, mint a saját korosztályommal. Mondjuk fiatalabbnak is nézek ki jóval a koromnál, 18 évesnek szoktak nézni, legalább nem lógok ki közülük.

Az lenne a legjobb, ha mindenki még olyan fiatalos lenne, mint én, de azt nem lehet, úgyhogy tudom, nekem kéne felnőni... csak gőzöm sincs, hogyan kellene. Segítsetek pls, bármilyen tanácsnak, véleménynek örülnék. Minél idősebb vagyok, annál jobban érzem, hogy ez így nem jó, és ráadásul kib@szottul félek az öregedéstől... így is általában 20-nak szoktam mondani magam, de nekem még az is soknak tűnik XD

23/F

2010. jún. 23. 19:07
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ez a kérdés melyik kategóriába illene, gondoltam itt elfér... bocs, ha nem :P
2010. jún. 23. 19:07
 2/17 anonim ***** válasza:
77%
Hát nem tudom, de 23 évesen szerintem is úgy kell élni, ahogyan te élsz:) ÉN is úgy éltem, a barátnőim is, és a velünk egykorú fiúk is. ÉN most leszek 30 és most kezdek megkomolyodni. Nem kell előbb.Ha 17 éves a legjobb haverod, akkor annyi. NEm kell idő előtt megöregedni, bőven ráérsz még komoly hosszútávú kapcsolatra házasságra etc..
2010. jún. 23. 19:17
 3/17 A kérdező kommentje:
Én is ebben bízok, csak magam körül nem ezt látom (meg itt az oldalon se, egyébként).
2010. jún. 23. 19:19
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem szólod le azokat,akik már megkomolyodtak,addig nincs ezzel baj.nyilván addig mások csőrét sem fogja ez piszkálni,amíg Te be nem szólogatsz,és tiszteletben tartod,hogy nem vagyunk egyformák.Ha TE ilyen vagy,akkor ilyen vagy,kész.Én például komolyabb vagyok a korosztályomnál-szintén 23-,és ezért kapom is rendesen az osztást,de tudod,nem hat meg,mert ez az én életem,és én meg komoly kapcsolatban érzem jól magam.
2010. jún. 23. 19:28
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy van barátnőd, még viselkedhetsz így. Csak keress olyan lányt aki ezt elfogadja.
2010. jún. 23. 19:28
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell megkomolyodnod. Csak ne nézd le azt aki ilyen (vagy eleve sosem volt gyerekes) és nem utálad őket azért már nem érnek rád. Tudod 30 évesen elkezdeni építeni az életed már kissé késő. És ne mondd hogy nem természetes amit tapasztalsz. Az egy dolog hogy neked rossz.
2010. jún. 23. 19:29
 7/17 anonim ***** válasza:
37%
Te mirol beszelsz??:-)Orulj neki, hogy ilyen vagy.Nem kell oregiteni magad.Legszivesebben en is ezt csinalnam, amit te, csak en elrontottam ott, hogy tul hamar "felnovesztettem" magam.18 evesen, ahelyett hogy otthon maradtam volna, onallosulni akartam, sajat alberlet, melo, stb.Van ennek jo oldala is, de ha meg egyszer ujrakezdenem, nem igy csinalnam.Most 24 eves vagyok, es egesz nyaron dolgoznom kell, joforman a strandra se mehetek, fozni kell a pasimra, akivel egyutt lakom, takaritani, mosni stb. ja es nemsokara el akarom kezdeni az egyetemet, ami masoknak egy tok jo buli, nekem meg egy remalom lesz a melo mellett.....szoval en szeretnek a te helyedben lenni.
2010. jún. 23. 19:30
 8/17 A kérdező kommentje:
Én nem nézek le senkit, aki komolyabb, nem is szólok be nekik. Persze szarul esik, hogy már olyan hülyeségeket, idióta programokat már nem tudunk csinálni, mint 17-18 évesen, de magamban tartom, mert megértem őket is, meg nem fogok nekiállni itt hisztizni :D
2010. jún. 23. 19:33
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó,nem hiszem,hogy bármit is elrontottál volna,én ugyanezt végigcsinálom,csak én örömmel teszem.Mindenki higgyen abban az életformában,amit Ő maga választott,és akkor nem lesz baj.
2010. jún. 23. 19:35
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

kíváncsi lennék rá ,h dolgozol e valamit, vagy szüleid tartanak el, és jó anyagi körülmények között voltatok vagytok e, vagy nem.

mert az aki szarabb anyagi körülmények között van és dolgoznia kell az megkomolyodik felnő,. akinek vannak céljai álmai, stb az is. ha nincs semmi célod nem vagy rákényszerítve ,h felnőj, akkor nyilván nem fog menni.

2010. jún. 23. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!