Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miert mondjak a barataim,...

Miert mondjak a barataim, hogy tul gyerekes vagyok?

Figyelt kérdés
Allandoan ezt kapom, hogy gyerekes vagyok, de nem ertem , hogy miert. Gyerekkorunkban allandoan azt hajtogatjak, hogy "hazudni bun, mondj igazat, teged miert nem erdekel semmi stb" Manapsag, meg ha megkerdezem azt, ami erdekel a masik emberrel kapcsolatban,meg akkor is ha ciki( pl miert nem csokolt meg a srac) akkor gyerekes vagyok. Meg altalaban kimondom amit gondolok, nem sumakolok, mert mindig is ugy gondoltam, hogy az oszinteseg fontos dolog. Nem gondoltam volna,hogy egyben gyerekes is. Most akkor hol a kozeput? 29L
2011. aug. 25. 18:10
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Maradj őszinte. Az a jó. Sok ember nem mer az lenni... Biztos csak irigyek, hogy ők nem akkora jók, hogy kimerik mondani azt, amit gondolnak. Hajrá. :)

Mondjuk, van az afféle gyerekesőszinteség is... Egy kicsit moderáld magad, de csak egy kicsit.

2011. aug. 25. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!