Mit gondoltok arról, aki ezt írta? :*
- Te nem szereted a zenét? - fakadt ki Arline újdonsült barátjára.
- A zene csak bohócoknak való, kik részegesen mulatnak az ivókban, poétáknak, kik szeszélyektől elvakulva, hajnalokon szerelmet énekelnek múzsáiknak. Egy ilyen sokat megélt szerzetnek, mint Én, már csak bántják fülét, a bolondok melódiái.
Arline meghökkenve hallgatta Ashíquor szavait. Ajkáról, szinte már elcsattantak a durván tiltakozó szavak, mikor hirtelen ötlettől vezérelve, leült, a teremben, bizonyára oly' rég óta pihenő, fehér zongora elé, és egy elfeledett, titkos dallamot kezdett játszani. A felcsendülő dalra, Ashíquor felkapta a fejét.
- Ez tévedés. - ütötte le lágyan, de elszántan a billentyűket Arline. - A szavak hatalma is véget ér egyszer, és onnantól, a zene veszi át az irányítást. Az egyetlen mód, hogy kifejezzük lelkünk érzéseit, a hangjegyek útja. Kiket Te bohócoknak tartasz, valójában ünneplő ifjak, - kezdett csillogni a lány szeme - kik szerinted szeszélyektől elvakult poéták, valójában a jövő reménysége, azok, akik nem felejtettek el élni, boldognak lenni, kik még tudnak lelkesedni. Általuk, még jobb lehet a világ, ha kitartanak, s nem hagyják elsorvadni lelküket. - vékonyodott el Arline hangja. - Neked sem kellene hagynod, hogy végleg elsorvadjon, hogy végleg, rideggé, keménnyé, érzéketlenné váljon. Néha nehéz, sokszor lehetetlennek tűnik, és olyankor segít a zene. Ezért tévedsz - fejezte be végül, már a könnyektől elhomályosodott tekintettel.
Én írtam, csak kíváncsi vagyok, hogy ez alapján, szerintetek, milyen ember lehetek.
Nagyon szépen írsz!!
Egy fiatal lány vagy, elég intelligens, nyálasan elborított érzelmekkel csordultig tekintesz a világba, optimista vagy, de könnyen elsírod magad. Vagy van stílusod, vagy próbálsz stílusos lenni. Max 25 lehetsz.
Igen... 16 vagyok...
Nos a naivságban teljesen igazad van. Sajnos ezen akárhogy próbálok nem tudok változtatni...
Eléggé intuitív emberke vagyok. Ahogy a nővérem mondaná, érzelmileg labilis, de én nagyon szociális alapú ember vagyok.
Nem sértődtem meg semmin(:
Nem azt írtam, hogy írjatok jó véleményt, hanem véleményt.(:
Nagyon szép gondolat, hogy kellenek az érzelmek. Ez nagyon fontos ebben a sivár világban. Érzelmi válságot élünk, pont ezekre van szükségünk ahhoz, hogy kilábaljunk belőle. A zene különben is nemesít.
Írói szemmel nem tudom nézni, ahhoz nem értek. Lehet, hogy 1-2 megfogalmazás túl giccsesre sikerült, de még fiatal vagy, ez már csak apróság, ami úgyis ki fog csiszolódni.
Szóval gratulálok, csak így tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!