Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondoltok arról, aki ezt...

Mit gondoltok arról, aki ezt írta? :*

Figyelt kérdés

- Te nem szereted a zenét? - fakadt ki Arline újdonsült barátjára.

- A zene csak bohócoknak való, kik részegesen mulatnak az ivókban, poétáknak, kik szeszélyektől elvakulva, hajnalokon szerelmet énekelnek múzsáiknak. Egy ilyen sokat megélt szerzetnek, mint Én, már csak bántják fülét, a bolondok melódiái.

Arline meghökkenve hallgatta Ashíquor szavait. Ajkáról, szinte már elcsattantak a durván tiltakozó szavak, mikor hirtelen ötlettől vezérelve, leült, a teremben, bizonyára oly' rég óta pihenő, fehér zongora elé, és egy elfeledett, titkos dallamot kezdett játszani. A felcsendülő dalra, Ashíquor felkapta a fejét.

- Ez tévedés. - ütötte le lágyan, de elszántan a billentyűket Arline. - A szavak hatalma is véget ér egyszer, és onnantól, a zene veszi át az irányítást. Az egyetlen mód, hogy kifejezzük lelkünk érzéseit, a hangjegyek útja. Kiket Te bohócoknak tartasz, valójában ünneplő ifjak, - kezdett csillogni a lány szeme - kik szerinted szeszélyektől elvakult poéták, valójában a jövő reménysége, azok, akik nem felejtettek el élni, boldognak lenni, kik még tudnak lelkesedni. Általuk, még jobb lehet a világ, ha kitartanak, s nem hagyják elsorvadni lelküket. - vékonyodott el Arline hangja. - Neked sem kellene hagynod, hogy végleg elsorvadjon, hogy végleg, rideggé, keménnyé, érzéketlenné váljon. Néha nehéz, sokszor lehetetlennek tűnik, és olyankor segít a zene. Ezért tévedsz - fejezte be végül, már a könnyektől elhomályosodott tekintettel.

Én írtam, csak kíváncsi vagyok, hogy ez alapján, szerintetek, milyen ember lehetek.

2010. jún. 22. 10:42
 1/9 anonim válasza:
egy bírka vagy
2010. jún. 22. 10:47
 2/9 anonim ***** válasza:
És ebből honnan tudjuk?De most tényleg érdekelne,hogy mit vársz.
2010. jún. 22. 10:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szépen írsz!!

Egy fiatal lány vagy, elég intelligens, nyálasan elborított érzelmekkel csordultig tekintesz a világba, optimista vagy, de könnyen elsírod magad. Vagy van stílusod, vagy próbálsz stílusos lenni. Max 25 lehetsz.

2010. jún. 22. 10:55
 4/9 anonim válasza:
Írásod alapján azt veszem észre,hogy szereted a tömény,és kemény szexet.Azt szereted,ha megaláznak aktus közben.Ja és szellemileg is retardált lehetsz
2010. jún. 22. 10:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Jó az írásod, látszik müvelt vagy.
2010. jún. 22. 11:04
 6/9 anonim válasza:
Hát csak így kiragadva a szövegkörnyezetből azt tudom mondani hogy vonzódsz a giccshez. Halmozod a jelzőket és archaizálsz( ha a szöveg eredendően archaikus akkor mea culpa) ott is ahol nem lenne szükséges. Nem a modern irodalmon szocializálódtál vagy csak elveted azt a stílust. Nem természetes a dialógus és nekem kicsit mesterkéltnek is hat. Ne érts félre a mesterkéltségnek is megvan a helye de nekem itt nagyon szembe tűnő. De hogy a kérdésre válaszoljak szerintem te elég elvont lehetsz szereted építgetni az elképzeléseidet. Naívságot is kiérzek és még azt is hogy viszonylag fiatal lehetsz. Kérlek válaszolj nem akartalak semmivel megbántani és kíváncsi is vagyok mennyi jött be. :D (a konstruktív kritikáért remélem nem fogsz megharagudni)
2010. jún. 22. 18:20
 7/9 A kérdező kommentje:

Igen... 16 vagyok...

Nos a naivságban teljesen igazad van. Sajnos ezen akárhogy próbálok nem tudok változtatni...

Eléggé intuitív emberke vagyok. Ahogy a nővérem mondaná, érzelmileg labilis, de én nagyon szociális alapú ember vagyok.

Nem sértődtem meg semmin(:

Nem azt írtam, hogy írjatok jó véleményt, hanem véleményt.(:

2010. jún. 23. 06:25
 8/9 anonim válasza:
azt hiszed h jobb vagy másoknál, de ezt titokban tartod. magadban viszont lenézel mindenkit, csak attól félsz/azon gondolkodsz el, akinél ezt nem érzed, mert más mint te, és nem érted őt
2010. jún. 29. 09:35
 9/9 anonim válasza:

Nagyon szép gondolat, hogy kellenek az érzelmek. Ez nagyon fontos ebben a sivár világban. Érzelmi válságot élünk, pont ezekre van szükségünk ahhoz, hogy kilábaljunk belőle. A zene különben is nemesít.

Írói szemmel nem tudom nézni, ahhoz nem értek. Lehet, hogy 1-2 megfogalmazás túl giccsesre sikerült, de még fiatal vagy, ez már csak apróság, ami úgyis ki fog csiszolódni.

Szóval gratulálok, csak így tovább!

2010. júl. 22. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!