Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondoltok arról, aki...

Mit gondoltok arról, aki sokat néz szúrós szemmel idegenekre is?

Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 19:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tudja rendesen szabályozni a metakommunikációját.

Vagy csak utálja az embereket.

2011. márc. 24. 19:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok. Olyan arcot vágok, amire gondolok (legalábbis, ha elbambulok), aztán meg, ha vki észreveszi mindig magyarázkodhatok, pedig nem tehetek róla, észre sem veszem az ilyet.
2011. márc. 24. 22:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Semmit ha csak néz azzal nem árt senkinek.. Én is szoktam néha, mert van hogy besokallok a sok embertől az utcán, és akkor nem éppen vidáman nézelődök. :) De ha rám néz valaki így, általában csak mosolygok egyet rajta, aztán annyi, ő dolga mit gondol...
2011. márc. 25. 09:37
 4/4 anonim válasza:

erről azok a békétlen öregasszonyok jutnak eszembe, akik még akkor is így néznek az emberre, ha narancssárga pólót vett fel egy borús napon, tehát bármiylen apróság elég nekik ahhoz, hogy elátkozzák magukban és rosszat gondoljanak a másikról.

azért néznek másra szúrós szemmel, mert inkább másokkal törődnek, mint magukkal. a kis szaros életük nem elég izgi meg elcseszett is.

én ezt gondolom:D

2011. márc. 26. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!