Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan ellensúlyozod a szociál...

Hogyan ellensúlyozod a szociális nyomást amikor valami olyat teszek ami miatt ítélkeznek feled?

Figyelt kérdés

Egész napomat el tudja rontani

Az egyéb étel intoleranciáim/akne/gyomor gondok miatt rengeteg kényelmetlen szituba kerültem, de a mai egy kicsit sok volt

Reggel melóba megyek(egy kisebb startup vállalkozás) és viszek krumplit és almát reggelire, tudtam, hogy ez egy nagyon furcsa dolog ilyet enni reggel, és főzni sem szoktak az irodában ezért rákérdeztem, hogy "nem bánják e ha most elkezdek krumplit főzni"

És elég furán néztek először, de persze nem volt gond belőle, a probléma inkább az, hogy ha sok ilyet csinálok akkor meg leszek bélyegezve, mint a fura gyerek

Nincs senki aki támogasson, az egészségem miatt viszont fokozott figyelmet kell fordítanom a kajára másként egész nap refluxom van, akne stb..

24f

2018. szept. 7. 20:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Marobiotikust keress fel és egy kineziológust ami semlegesíti ezt a kényszert .
2018. szept. 7. 20:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Nemtudod megfőzni otthon vagy mi? Jó munkahelyed lehet ha tudsz főzőcskézni, nekem mondjuk csak az lenne fura miért nem főzöd meg munka előtt.
2018. szept. 7. 20:53
 3/3 A kérdező kommentje:

1.-es koszi, ugy erted, a makrobiotikust a kaja/egészség helyreállítása miatt, kineziológust a pszichés problémák miatt?

2. Van jó okom rá, nem az a lényeg, hogy ilyen "furcsa" dolgokat teszek, hanem, hogy ekkora problémát okoz, és ez kihat azokra a természetes szituációkra, amiket az emberek 95%-a nem tart kellemetlennek

2018. szept. 8. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!