Hogyan ellensúlyozod a szociális nyomást amikor valami olyat teszek ami miatt ítélkeznek feled?
Egész napomat el tudja rontani
Az egyéb étel intoleranciáim/akne/gyomor gondok miatt rengeteg kényelmetlen szituba kerültem, de a mai egy kicsit sok volt
Reggel melóba megyek(egy kisebb startup vállalkozás) és viszek krumplit és almát reggelire, tudtam, hogy ez egy nagyon furcsa dolog ilyet enni reggel, és főzni sem szoktak az irodában ezért rákérdeztem, hogy "nem bánják e ha most elkezdek krumplit főzni"
És elég furán néztek először, de persze nem volt gond belőle, a probléma inkább az, hogy ha sok ilyet csinálok akkor meg leszek bélyegezve, mint a fura gyerek
Nincs senki aki támogasson, az egészségem miatt viszont fokozott figyelmet kell fordítanom a kajára másként egész nap refluxom van, akne stb..
24f
1.-es koszi, ugy erted, a makrobiotikust a kaja/egészség helyreállítása miatt, kineziológust a pszichés problémák miatt?
2. Van jó okom rá, nem az a lényeg, hogy ilyen "furcsa" dolgokat teszek, hanem, hogy ekkora problémát okoz, és ez kihat azokra a természetes szituációkra, amiket az emberek 95%-a nem tart kellemetlennek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!