Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ennyire félős?

Miért vagyok ennyire félős?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, néha eszembe jut valami rossz, gonosz, ami nem biztos hogy bánthat, de annyira rémisztő hogy néha sírok is a félelemtől és annyira gondolok rá hogy látom is, ahogy áll a szobám sarkában és néz engem, tudom, hogy nincs ott, de becsukom a szememet és még akkor is látom, és nem tudok aludni és a hideg is kiráz, tiszta libabőr szoktam lenni, nagyon rossz érzés,utálok ilyen félős lenni. Mi okozza ezt? Csak túlélénk a fantáziám? Gondolom semmit nem tudok ellene tenni...
2010. jún. 22. 00:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Mindenkinek vannak démonjai, de ennyire?

Menj orvoshoz!

2010. jún. 22. 00:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Erre már énis gondoltam, lehet hogy hülyeség amit mondok, de mivan akkor ha nem csak gyógyít hanem olyanokat mond amivel még inkább megrémít? Meg vannak dolgok amikről egyszerűen beszélni sem tudok, próbálom elhesegetni a dolgokat, mert akkor még inkább beparéázok..
2010. jún. 22. 00:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is szoktam ilyenekre gondolni,pedig nem vagyok egy félős gyerek,de este mindíg ilyen baromságok járnak nekem is a fejemben:SNyugodj meg,vannak még így mások is,de ha nem fog elmulni érdemes 1orvost megkérdezni,miért van ez.
2010. jún. 22. 00:46
 4/7 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm. Sima pszichológust?
2010. jún. 22. 00:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen,pszichológustól kérj tanácsot.Egyébként egyedül élsz?(már ha nem vagyok túl indiszkrét)
2010. jún. 22. 00:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyedül laksz?
2010. jún. 22. 00:53
 7/7 A kérdező kommentje:
nem, szüleimmel lakom, és ha úgy kell elaludni hogy őkmég ébren vannak, nincs is semmi probléma, ha ők már alszanak, akkor kezdek el félni, de mikor a barátommal alszom akkorsincs semmi baj
2010. jún. 22. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!