Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tehetnék, hogy ne legyek...

Mit tehetnék, hogy ne legyek ilyen félős?

Figyelt kérdés
Nem merek fiúkkal kommunikálni,...van h a lányokkal is kínosnak érzem a kommunikációt...egyszerűen túlságosan beszari vagyok ismerkedés terén, félek az emberektől... más dolgokban nem vagyok félős, de ami az emberekkel kapcsolatos, azokkal szemben nagyon "gyáva" vagyok! Direkt félek beszélgetni velük... Mit tehetnék ez ellen, hogy felszabadultabb legyek, hogy teljesen kilépjek a bezárkózottság légteréből??
2011. jan. 30. 00:00
 1/3 haggyámán ***** válasza:

Nincsenek véletlenül önértékelési problémáid? Ez oda vezethető vissza szerintem. Nem vagy megelégedve magaddal, félsz, hogy nem fogadnak el "így" az emberek. Így van?

Ha igen, akkor egyszerűen csak békélj meg magaddal. Ez nagyon sokat számítana.

2011. jan. 30. 00:14
 2/3 anonim ***** válasza:

annyi ilyen kérdés van,de sajnos én mindig csak egyet tudok tanácsolni..

hát én bár ilyen nagy barátságos tipus vagyok (de nem nyomulosan),nah és ha pl. beszélsz vkivel,csak legyél őszinte,és gondolj arra,hogy nem másért magadért (aki te vagy valójában) , miattad beszélnek.

nem kell megjátszanod magad,mert akkor nem veled beszélnek...:)

sok sikert

2011. jan. 30. 09:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi mind2nek! De engem zavar, hogy ilyen zárkózottabb vagyok, pedig nem vagyok csúnya...100% :) csak hát megkell emberelnem magam :)
2011. jan. 31. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!