Velem van a baj? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Most olvasgattam a port.hu-n kritikákat, és pont azokról a filmekről írnak rossz kritikát, amiket szeretek. (pl: Szökőhév, Ilyen a formám, Minden kút Rómába vezet, Szex és NY, Teminátor, Cloverfield stb) Persze nem ezek a kedvenc filmjeim, de bejöttek. De pl. a Kick/Ass meg sztem tök béna film volt, és arról meg jót írtak. Az Avatar is... jó, nem mondom, hogy sz@r volt, de...nagyon megkönnyebbültem, mikor végre vége lett, meg eldöntöttem, hogy többet biztos nem nézem meg. És arról is ódákat zengenek. Velem van a baj, tényleg sz@rok ezek a filmek, amik nekem bejönnek?2010. jún. 21. 21:15
1/5 anonim válasza:
Nézd meg a Blöfföt meg a Spílert is, és ha azokra is azt mondod, hogy s z a r , akkor veled van a baj :D
2/5 anonim válasza:
Meg mondom őszintén az Avatar nekem sem annyira jött be.. túúl hosszúú..
am meg nem veled van a baj csak más az ízlésed mint azoknak akik írkálnak a port.hu-ra..
3/5 anonim válasza:
az Avatar kicsit komplikált volt.
jó,hogy már megnéztem.vége.szerencsére.sohatöbbet. xD
4/5 anonim válasza:
A kritikusok nagy része felszínes. Legyenek jó színészek, jó effektek, pucér csöcsök, aztán annyi. Művészfilmről ritkán olvashatsz pozitívat... bár az Avatartól én se estem hanyatt, ha a sztorit nézzük :)
5/5 anonim válasza:
Velem is igy van. Azok a filmek, amik tetszenek nekem, azok mindig levannak pontozva, vagy esetleg forditva.
:) Nyugi, nem veled van a baj, csak mindenki mas, igyhat az izlesek is kulonboznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!