Undorodom a női ruháktól! Ez normális? 16L
A melltartótól való undoron és a férfi ruhákon kívül a többin semmi érdekes nincs, hiszem nem igazán van értelme nemekhez csatolni színeket, játékokat, hobbikat. Szerintem sok lány undorodik meg pl a rózsaszín színtől, mert folyton az arcukba volt nyomva. Te tomboynak születtél, vagyis a nemi sztereotípiák fiú végletén állsz lány létedre. Ebben nincs semmi normálatlan.
Te most komolyan a férfi részlegről szerzel ruhát? :o Mert én is a kényelmes, "fiús" ruhákat szeretem, de azért alap, hogy nőkre legyen szabva. Persze gondolom vannak ruhadarabok, amik nőre is illenének. Biztos király lehet a stílusod, feltéve... ha nem úgy érted a férfi ruhát magadon, mint férfin a tapadós "dress"-t. És a melltartóval mi a bajod? Mármint... az csak egy használati tárgy ami takar és megkíméli a szöveteket. Nem véletlen találták fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!