Vajon mennyire normalis az, hogy kiskoromtól undorodom az orvosi kesztyutöl?
Eléggé megkeseriti az életem , kiskoromtól eszrevette a csaladom h nem eszem napokig ha latok egyet pl ha anyam festi a haját . Ki kellett dobni a kesztyuket maskepp nem ettem .
Ez maig igy van nem nöttem ki , olyan etkezdébe nem megyek , ahol gumikesztyuvel szolgalnak ki , itthon sem lehet , tehat nem félek töle , hanem undorit .
Nem tudom miert , de ez van .
Nem emlekszem semmire ami miatt ez kialakulhatott volna , es gondolom h akkor is inkabb felelem alakult volna ki nem undor .
Munkahelyemen is gond mert en csak nylonkesztyut tudok hordani ,es nem merem bevallani a helyzetet mert tutti megmonfdjak finnyas vagyok es nem fognak megerteni.
Anyam azt mondta h ez örultseg es ne is mondjam el sehol , tenyleg lehet h nem vagyok normalis , es ez egy tunete?
Örult vagyok emiatt ???
Nekünk a kutyánk volt olyan, ha nyakörvet raktál rá lemerevedett mintha fotoznák, kinőtte bár ma is csinálja néha.
Ez többnyire valami gyerekkori trauma berögzülése lehet. Nem biztos, hogy a kesztyű vagy kesztyűvel okozták de lehet ott volt a közelben és hozzá kötödött mint emlék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!