Van olyan orvosi eszköz, amivel megállapítható egy emberről, hogy pszichopata/szociopata?
Ezt a pszichiátrián hosszas vizsgálatsorozatokkal tudják csak megállapítani, "készülék" erre nincs.
HA ilyen gyanud van, akkor keress meg egy szakembert, habár már maga az, hoyg felmerült benned ilyen, kizáró tényezö.
Köszönöm a válaszokat.
Ha felmerül bennem, az kizáró tényező lenne? Hozzáteszem, nem bajként értékelném, ha kiderülne, hogy pszichopata vagyok. Lelkiismeretfurdalás nélkül képes vagyok bárkinek a szemébe hazudni, kihasználok embereket, igyekszem mindig úgy alakítani a helyzetet, hogy én jöjjek ki belőle jobban. Manipulálom a környezetemben élőket, és nincs olyan ember, akiért feláldoznám magamat, még ha azt is gondolják páran.
Viszont nem tartom magamat "feljebbvalónak", mint másokat, vannak bizonyos erkölcsi meglátásaim is, ami szerint igyekszem élni, de nem érzek semmiféle rosszat, ha esetenként átlépem ezeket a morális normákat.
HA felmerül benned, az nem kizáró, csak valószínütlenítö tényezö.
Amit meg utána írsz, az sem pszichopatákra jellemzö, hanem a gátlástalan emberekre.
Hát aki pszichopata, az nyilvánvalóan gátlástalan is. Viszont aki csak szimplán gátlástalan, az még esetenként érezhet bűntudatot.
Végül is lényegtelen, a kérdésemre megkaptam a választ, köszönöm, csak reménykedtem, hogy létezik valami szerkezet, ami kimutatja az ilyen abnormális agyi működéseket, mint a CT a daganatokat.
Hogyne, aztán szét kéne választani azokat is, akik melegek a nem melegektől, persze azokat is, akik gyakran betegek, hiszen ne vigyék már bele a beteg génjeiket az emberiségbe, persze akkor már azokat is, akik mondjuk ügyetlenek, és azok se maradjanak ki, akik butábbak...
A végén egy csoport maradna Európában: A gazdag, fehér, fideszes.
6# azért írtam hogy szerintem inkabb sz#r alak mert a szociopaták tünetei is ezek de ezek mellet
-megjátszák az ézelmeket mások manipulálása vegétt
-Ritkán ismerik el hogy szociopaták
-érdek barátságokat kötnek sőt legtöbb esetben csak ilyen barátsagaik vannak
-bárkit manipulalnak a céljaikért ismétlem bárkit manipulálnak ha kell az anyukat is
Persze a "tünetek" egyén függőek de a racionális gondolkodás nagyon jellemző rájuk higgadtak és furcsán kezelik az életszituációkat ha ezekben mind vagy a legtöbben magadra ismersz szociopata vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!