Egy szociopata/pszichopata lány lehet anorexiás vagy bulémiás?
Figyelt kérdés
Mert ugye az ilyenek magasról tesznek mások véleményére, pont nem érdekli őket, ha valaki szerint kövérek. De egy ilyen lány érezheti azt, hogy önmagával nincs megelégedve, és ezért lehet ilyen mentális betegsége?2017. máj. 9. 21:03
4/7 anonim válasza:
Ó Istenem, azok a komoly tini gondok!
Én fiatalon bicajoztam, fociztam a grundon, aztán meg befaltam mindent, ami nem mozgott.Gőzöm se volt róla, hogy a fenti szavak mit jelentenek.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, azt hiszem ismerek egy ilyet, azért kérdeztem.
#4: Látom tájékozottnak lenni ciki.:) Ne aggódj, holnap reggel hatkor rögtön kimegyek a fődre kapáni, de sajnos csak fél nyolcig csinálhatom, mert sajna tanköteles vagyok, pedig én sokkal jobban bírom a kétkezi munkát mint ezt a sok baromságot, amit a suliban nyomatnak....:) És a könyveimet is kidobom a kukába, hátha azokból is megtudok valamit, csak hogy megnyugodjon a lelked.
2017. máj. 10. 21:39
6/7 anonim válasza:
Állítólag a pszichopaták szinte tökéletesnek tartják magukat. Persze én nem vagyok se pszichológus, se pszichiáter.
7/7 anonim válasza:
Pszichopata férfi vagyok, anorexiás nem, de a kettő nem zárja ki egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!