Csak én gondolom ezt Molnár Krisztiánról?
Tudom hogy ez a két tulajdonság sok emberben benne van. De Kiki még ezen is képes túltenni. Komolyan milyen ember az aki pénzért köszönt fel egy videóban meg pár ezer forintért olyan dolgokat tesz amikről inkább nem kívánok beszámolni? Meg ha 1500Ft-nál kevesebbet küldesz neki akkor letilt. Meg van ez a Jónás Máté nevű gyerek aki elmondta róla a véleményét Kiki meg válaszul belekötött és szó szerint azt írta neki hogy dögöljön meg a családjával együtt. És persze az anyját is lek*rvázta. És valamelyik videójában a nézőit hibáztatta azért mert neki nincs se barátnője se barátai. A beb*szós live-jairól meg ne is beszéljünk. És ha ezek után te még őt véded akkor eltudom képzelni hogy milyen ember lehetsz.
1. Nem szoktam nézni.
2. Akik a halálát kívánják azok ugyanolyan nyomorékok.
3. Attól hogy más degenerált a halálát kívánja, attól még nem kell egy olyan személy és annak családja halálát kívánni aki nem tett ellene semmi rosszat, csak véleményt nyilvánított róla, kulturáltan.
4. A szellemi fogyatékosság nem mentség mindenre. Lehet hogy nincs teljesen tisztában a döntéseivel de az hogy ennyire rosszindulatú azt nem a fogyatékossága okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!