Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Aki 8. osztályon túl van,...

Aki 8. osztályon túl van, hogy élte meg? Folyt. Köv. ⬇️⬇️⬇️

Figyelt kérdés
Én mos leszek 8.-os és eléggé félek a felvételitől mert, németből kell szóbelizem. 1.A másik dolog meg, hogy mennyit kell tanulni?? 2.Eléggé szorgalmas vagyok de néhe kételkedm magamban ezt,hogy tudom legyőzni??

2018. aug. 25. 21:38
 1/6 anonim ***** válasza:
11%

8.-ban a felvételi ellenére nagyon elhagytam magam tanulás szempontjából. Mégis kereken 4,00 lett az évvégi bizim átlaga, felvettek oda ahova akartam menni (bár nem a legerősebb suli volt 😂).

Hidd el jobban ijesztgetnek a nehézséggel mint kéne. Nem mondom hogy könnyű, persze hogy rástresszelsz meg macerás az egész főleg január körül de azért nem olyan vészes.

Szóval nem mondom hogy olyan rengeteget kell tanulni,szerintem ugyan olyan sokat mint addig is és órákon úgyis csomót gyakoroltok majd az írásbelikre.

2018. aug. 25. 21:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is nagyon féltem a felvételitől, de ez már 4 éve volt. Teljesen rástresszeltem az egészre és rájöttem hogy semmi értelme túl izgulni. Én angolból szóbeliztem emlékeim szerint voltak olyan tételek amiket el sem olvastam és pont azt húztam amit a legjobban tudtam, de még ennek ellenére is mondtam pár értelmetlen dolgot csak szépen mosolyogtak rajta és ennyi. A tanulnivaló picit több, mint alapból de hidd el a gimnáziumi anyag mennyiségéhez semmiség. Ne kételkedj magadban ha lelkiismeretesen készülsz semmi baj nem lesz. Sok sikert!😊
2018. aug. 25. 22:39
 3/6 anonim válasza:
Én tavaly voltam nyolcadikos. Nekem nem volt felvételi, mert még hatodik osztályban felvételiztem és felvettek egy hatosztályos gimibe. 6.ban elég stresszes volt a felvételi, de kicsit könnyebb, mert nyelvből nem kellett (csak matek, magyar). Az új suliban viszont a 8.osztály felvételi nélkül sokkal nehezebb volt mint a 6. felvételivel. Én azt ajánlom, hogy menj el előkészítőre, mert nagyon sokat segít. A régebbi feladatsorokkal gyakorolj a felvételire. És készülj rá, hogy lesznek hetek mikor minden időd a tanulással megy el. Ha lelkiekben feltudod ezt dolgozni, akkor menni fog. Nagyon sok sikert!
2018. aug. 25. 22:41
 4/6 anonim ***** válasza:
#1 vagyok én voltam matek előkészítőn. Annyit ért ami egyenlő a 0-val. Pénzkidobás volt. :)
2018. aug. 26. 18:37
 5/6 anonim válasza:
3-as vagyok. Ahogy írtam, én jártam előkészítőre. Nekem nagyon sokat segített, mivel abba a suliba jártam előkészítőre, ahová utána jelentkeztem is. Így jobban megismertem a sulit is, és a későbbi matek tanárom is. Az elkészítő segített azon, hogy tényleg felvettek. Anélkül, szerintem pont lecsúsztam volna.
2018. aug. 26. 21:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Biztos tudod, hogyan teljesítettél eddig, és hogy tanulással mire vagy képes, ehhez mérten alakítsd az aggodalmadat. Ha van akaraterőd, és tudod, hogy azzal mire vagy képes, akkor legyen csak önbizalmad. Igazából azt tanácsolom, hogy ne aggódj, soha, és semmin. Az aggódás nem visz előre.
2018. aug. 29. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!