Mi a teendo akkor, ha a zart osztalyon akarom leelni az eletem hogy demenciaban/vegelgyengulesben meghaljak, mert tul gyenge vagyok az ongyilkossaghoz?
Senkivel sem tudom megbeszelni a dolgaim, mert felek attol hogy ha elmondom a problemaimat eltavolodnak tolem, megijednek, megalaznak miatta, ami igaz is csak ezt tapasztaltam vagy olyan szar tanacsokat adnak amivel nem, hogy nem segitenek, ha megfogadom hanem megrosszabba teszik a helyzetem Leszoktam az osszes drogrol(marihuana, gyogyszerek, alkohol) kiveve a cigi, viszont valahogy ugy erzem hogy mar annyira szetroncsoltam az agyam, szerveim, memoriaproblemak hada stb hogy nelkuluk nem elet az eletem. Ugy erzem beteg vagyok, zart osztalyra valo, megjartam par spiritualis helyet, onismeretfejlesztes, pszichologusokban nem bizom, pszichiaterekben meg foleg, viszont ha rameroszakolnak a gyogyszereket nem kene gondolkoznom legalabb, nem is erdekelne semmi es erre vagyom. Mindenki atvert eddig, persze mert hagytam, es igen tudom mit mondana barki most, szeressek, vegyek erot magamon, nezzem az elet szep oldalat, de nem megy, beszukult tudatallapotomban vagyok mar egy jo ideje es nem vagyok hatarozott, nem szeretem magam, nem bizom magamban ezaltal senki masban sem, nem hiszek semmiben es senkiben az eg vilagon, semmiben mert nem tudok, nem tudok elkotelezodni sem, utalom magam masok elott sajnaltatni, neurotikus nem vagyok, szemelyisegzavaros sem, mert az osszes szemelyisegzavart eszlelem magamban, es a szemelyisegzavarosoknak nincs betegbelatasuk. Nincs munkam de elobb halnek meg mint dolgoznek masnak, csak magamnak tudnek, arra meg a lelek se visz ra. Valami csoves hercegnek kepzeli az egom vagy superegom magat, hogy engem tartsanak el es fizessenek ki mindent nekem, ha nem igy van akkor inkabb a letargia/nemtorodomseg/halal. Nem tudom ez miert lehet. Eleg helyes srac vagyok, a testem is helyen van, farkam atlag, 30 non tul vagyok legalabb, megis egy darab sz*rnak erzem magam, senkinek sem kellek. Vizualizalni/elkepzelni dolgokat sem tudok(aphantasia), hangokat se hallok, latni se latok semmit ami nem evilagi lenne. Pszichiatriat mar megjartam egyszer es semmit se talaltak 2,5 honapig mig kinem talaltam egy szinjatekot es elakartam erni, hogy kiengedjenek vegre bipolaris depresszioval, sikerult atvern a pszichiatert es meg is kaptam a “diagnozist”, ki is engedtek ra par napra, manias szakaszom ha volt akkor csak egyszer es azt is inkabb a marihuana egy nagyon eros thc tartalmu (sativa) fajtajahoz tudnam kotni mikor ket napig nem aludtam es folyamat megallas nelkul szivtam, nem birtam elviselni hogy az akkori baratnom megakarja magat olni, amit nem mondott el miert akart es en segiteni akartam rajta, de nem engedte, apjat hivtamhogy vigyel el, utott rugott a lany emiatt, hagytam mert noket patkany dolog megutni, persze mindenki ugy hiszi hogy en vertem ot meg, en voltam aki lefogta mert mar tenyleg fajt fizikailag is hogy olyan helyekre utott rugott, kis termetu lany, de nagyon eros es eroszakos volt. Elvitte az apja es megfenyegetett hogy ha ramerek irni feljelent, azota tobbszor beprobalkozott a lany hogy en kellek neki, mikozben volt palija...szerettem ot nagyon de szanalomra melto.
Semmihez sincs erom se kedvem, csak ahhoz hogy valami konnyu fajdalommentes modszerrel elaludjak es tobbe ne keljek fel (ebben az eletben, ha egyaltalan van reinkarnacio). 21 F
“Senkivel sem tudom megbeszelni a dolgaim, mert felek attol hogy ha elmondom a problemaimat eltavolodnak tolem, megijednek...”
akkor mielott remetének mész, megpróbálhatnál esetleg szakemberrel beszélni. Eleve ahhoz hogy bekerülj egy ilyennel kell beszélned...
Semmihez sincs erom se kedvem, csak ahhoz hogy valami konnyu fajdalommentes modszerrel elaludjak es tobbe ne keljek fel"
Ha megtalaltad a megoldast, akkor legyszi szolj nekem is, mert en is csak erre vagyom!
22L
Na szoval, kikellett magambol irnom, erot vettem magamon, eddzek, munkam van amit en iranyitok mint onalkalmazott. Onismereti uton vagyok kb masfel eve, ezt kihagytam mert full sajnaltattam magam, ez is en vagyok az is, ha valaki ismeri az onismeretet, akkor tudja hogy egyszerr nagyon fent egyszer nagyon lent mig ki nem egyenlitodik hosszu es fajdalmas munka utan. A vilag legnehezebb meloja az onsimereti ut.
Utolso kommentelonek meg annyit, hogy a drogokbol tanultam a legtobbet az eletrol! Mindent kikell probalni amire kivancsi vagy, hiszen honnan a banatbol tudnal tapasztalatot szerezni? Ha nem drogoztal, egy szavad se lehet a drogokrol se jo se rossz mert tapasztalatlan vagy ebben a temaban, nem erore vall hogy nemet mondtal hanem gyavasagra es gyengesegre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!