Márciusban Szolnokon fogok ápolói állást keresni. Teljesen pályakezdő vagyok, most szereztem meg a diplomám. Egy jó ápolói team tagja szeretnék lenni. Esetleg valaki dolgozik egy ilyen osztályon? Vagy tud ilyenől? Van ott felvétel?
Figyelt kérdés
Egy jó közösség része szeretnék lenni, nem lenne jó osztályról osztályra vándorolni, hogy megtaláljam az "igazit". Az osztály szinte mindegy, szeretem ezt a munkát, azért választottam, de az is jó lenne ha valaki vagy valakik miatt nem érezném így. Sokat nem voltam gyakorlaton, de ebbe jól bele lehetett látni, hogy fontos az ápolói team, és ritka, hogy az jó legyen. Köszönöm előre is!2017. jan. 24. 13:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!