Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csodabogár vagyok? Tényleg?...

Csodabogár vagyok? Tényleg? Na és?

Figyelt kérdés

Most nézem az itt előforduló kérdéseket és válaszokat, ami alapján szinte már-már csodabogárnak érzem magam:

1. nem tartom úgy, hogy a párom dolgai nem tartoznak rám, sőt, mivel nem érzem magam egy cselédnek, akinek kuss a neve és szépen bólogat, bizony elvárom, hogy megbeszéljen velem mindent, ahogyan fordítva ő meg is kapja ugyanezt

2. nem gondolom azt, hogy egy gyereknek, főleg egy felnőtt gyereknek otthon kuss a neve csak azért, mert még nem tudott vagy nem akart anyagi megfontolásból elköltözni. Meg aztán, miért is költözne el, ha még nem házas, az a jó, amíg együtt a család, de ha közben véletlenül nem dolgozik, mert mondjuk még 25 évesen is tanul, attól még nem gondolom, hogy meg kéne neki mondani, hogy kivel, mikor és meddig.

3. nem érzem szükségét a napi hatszori fürdésnek, valóban, még menstruáció idején sem, nem pazarlom a vizet

4. (párórás vita kapcsán) annak sem érzem szükségét, hogy minden csepp vér után napi 6-szor, 7-szer cseréljek betétet, mert ma azt tartják tisztának, és természetesen "igényesnek"

5. nem dobom ki a kenyeret, kiflit minden nap, ha megmaradt, és nem is veszek minden nap, és úgy egyáltalán nem dobom ki a pékárut, hanem ha más nincs, egy bokor alá leteszem a kóbor állatoknak. És meg tudom enni harmadnaposan is, legfeljebb megpirítom, vagy kőkeményen prézlinek használom.

6. nem költök súlyos tízezreket kajára havonta, mert tökéletesen megfelel az olcsó parizer is, illetve mindenből a legolcsóbb, és még élek, aki aggódna az egészségem miatt: emiatt még soha semmi bajom nem volt

7. teszek a márkákra magasról, jó a legolcsóbb kínai is, legfeljebb sokkal jobban vigyázok rá, de én ugyanígy vigyáznék a húszezres márkásra is

8. szeretem a suzukit, akárki akármit mond, motorikusan egy csoda, és a mai napig kocsi, amit a se.ggem alá tehetek és viszonylag olcsón fenntartok

9. napi szinten követem azt, hogy mi hol a legolcsóbb, ugyanígy a telefonálásban is, és nem itt kérdezgetem, hogy 50 ezer lett a telefonszámlám, most mit csináljak...

10. nem érzem kötelezőnek vagy "cikinek" elveszíteni a szüzességem akár 30 felett sem, mert nem alkuszom akármilyen alakokkal

11. ja, és a legfontosabb: még mindig nem én udvarlok a pasinak, és van annyi vér a pu.cámban, hogy ezt a képébe is vágjam annak, aki azt kérte, hogy én járjak utána hetente, mert messze lakunk egymástól...

Csodabogár vagyok? Az... De élvezem!

2010. jún. 20. 13:57
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
93%
Igénytelen vagy, nem csodabogár.
2010. jún. 27. 20:13
 32/39 anonim ***** válasza:
91%
szerintem meg kretén vagy. menj dili dokihoz.
2010. jún. 27. 20:20
 33/39 anonim ***** válasza:
85%

Élvezed? Miiit??? Hogy vértől tocsogó betétben járkálsz? Hogy nem fürdesz? A környezeted meg a szagodat élvezheti igazán... Szégyen, hogy egy nő ennyire igénytelen...

(Már csak félve merem megkérdezni: mondd, szoktál kezet mosni, miután felállsz a WC-ről?)

2010. jún. 27. 20:21
 34/39 anonim ***** válasza:
66%

Én egyetértek veled. Viszont nem vagy csodabogár, csak másként fogod fel a dolgokat. Nem mész a tömeg után és nem nyavajogsz kicsinyes dolgokon, viszont őszintén kimondod a magadét.

Azok a hozzászólók akik nem értenek veled egyet, az egyrészt azért van, mert egy kicsit támadó jellegű a kérdésed és leírásod. Másrészt pedig ők könnyebben befolyásolható emberek, és mennek a "tömeg" után, divatot és egyéb dolgokat követve.

Viszont egy kicsit vissza kéne venned, mert nem biztos hogy egy vitában az a járandó út, hogy a másik embert megsértjük olyan dolgokkal, amit te másként gondolsz.

2010. jún. 27. 20:52
 35/39 anonim ***** válasza:
73%

Tuti,hogy már nem olvasod ezeket a válaszokat,de a magam szórakoztatására leírom.

1.,2.,5-9. pontjaidban megfogalmazottak egy normális átlagemberre illenek,aki a középosztálynak inkább az alsó rétegéhez tartozik (mint én is).

A 3. és 4. pont hihetetlen igénytelenség inkább,mint csodabogárság.

És ha a 11. pontban említett pasi után elutaztál volna párszor,és ő jól megke.élt volna,nem lennél ilyen frusztrált!

2010. jún. 27. 21:12
 36/39 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon köszönöm,hogy megosztottad velem a menstruációs szokásaidat.
2010. jún. 27. 23:19
 37/39 anonim ***** válasza:
90%
kinem szarja le? de most komolyan? rohadtul nem érdekel h te milyen csodabogár vagy. inkább kur.va nagy egoval rendelkező igénytelen kreténvagy:) és rohadtul nemérdekel h 1 betétet használsz egész menstruácio alatt meg h hetente fürdesz.
2010. jún. 28. 16:32
 38/39 anonim ***** válasza:
87%

el vagy szállva magadtól. pedig nem nagyon van mire.

az, hogy értelmetlen dolgokon spórolsz, az a te bajod.

tényleg kíváncsi lennék, hogy hány igaz barátod van, akik elviselik a fent leírt rigolyáidat.

egyébként te most azt várod, hogy mindenki úgy éljen mint te? vagy miért írtad le ezeket az érdekes szokásaidat???

2010. jún. 29. 12:03
 39/39 anonim ***** válasza:
15%

Nem azt írta, hogy nem szokott fürdeni..

2-3 évtizede meg még betét sem volt :)

2010. szept. 6. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!