Csodabogár vagyok? Tényleg? Na és?
Most nézem az itt előforduló kérdéseket és válaszokat, ami alapján szinte már-már csodabogárnak érzem magam:
1. nem tartom úgy, hogy a párom dolgai nem tartoznak rám, sőt, mivel nem érzem magam egy cselédnek, akinek kuss a neve és szépen bólogat, bizony elvárom, hogy megbeszéljen velem mindent, ahogyan fordítva ő meg is kapja ugyanezt
2. nem gondolom azt, hogy egy gyereknek, főleg egy felnőtt gyereknek otthon kuss a neve csak azért, mert még nem tudott vagy nem akart anyagi megfontolásból elköltözni. Meg aztán, miért is költözne el, ha még nem házas, az a jó, amíg együtt a család, de ha közben véletlenül nem dolgozik, mert mondjuk még 25 évesen is tanul, attól még nem gondolom, hogy meg kéne neki mondani, hogy kivel, mikor és meddig.
3. nem érzem szükségét a napi hatszori fürdésnek, valóban, még menstruáció idején sem, nem pazarlom a vizet
4. (párórás vita kapcsán) annak sem érzem szükségét, hogy minden csepp vér után napi 6-szor, 7-szer cseréljek betétet, mert ma azt tartják tisztának, és természetesen "igényesnek"
5. nem dobom ki a kenyeret, kiflit minden nap, ha megmaradt, és nem is veszek minden nap, és úgy egyáltalán nem dobom ki a pékárut, hanem ha más nincs, egy bokor alá leteszem a kóbor állatoknak. És meg tudom enni harmadnaposan is, legfeljebb megpirítom, vagy kőkeményen prézlinek használom.
6. nem költök súlyos tízezreket kajára havonta, mert tökéletesen megfelel az olcsó parizer is, illetve mindenből a legolcsóbb, és még élek, aki aggódna az egészségem miatt: emiatt még soha semmi bajom nem volt
7. teszek a márkákra magasról, jó a legolcsóbb kínai is, legfeljebb sokkal jobban vigyázok rá, de én ugyanígy vigyáznék a húszezres márkásra is
8. szeretem a suzukit, akárki akármit mond, motorikusan egy csoda, és a mai napig kocsi, amit a se.ggem alá tehetek és viszonylag olcsón fenntartok
9. napi szinten követem azt, hogy mi hol a legolcsóbb, ugyanígy a telefonálásban is, és nem itt kérdezgetem, hogy 50 ezer lett a telefonszámlám, most mit csináljak...
10. nem érzem kötelezőnek vagy "cikinek" elveszíteni a szüzességem akár 30 felett sem, mert nem alkuszom akármilyen alakokkal
11. ja, és a legfontosabb: még mindig nem én udvarlok a pasinak, és van annyi vér a pu.cámban, hogy ezt a képébe is vágjam annak, aki azt kérte, hogy én járjak utána hetente, mert messze lakunk egymástól...
Csodabogár vagyok? Az... De élvezem!
Na, látom, a vélemények most is megoszlanak, mint mindig.
Szóval azért írtam ezt az összefoglalót, mert nemcsak itt, hanem sok helyen látom ezeket a nézeteket (a kenyeret kidobják, a gyereknek kuss a neve, amíg nem dolgozik, stb), és ezek a leggyakoribbak, amikről általában szó van.
Életem az van, talán már túl tömény is, ma meg pihenek. A net nekem kikapcsolódás. A nézeteimet mindenki tudja, mert az ég nagy szájjal áldott meg szerencsére, szóval nem itt reklámozom magam, legalábbis nem jobban, mint a többiek.
Mosolygós szép napot!
Szerintem meg igazad van. Ezért nincsen hitelünk, ezért élünk relatíve jól.Ezért harmonikus a kapcsolatom a gyerekeimmel és a férjemmel.
Sok a rongyrázása az emberekben. Hajlamosak magukat hitelbe verni, hogy nagyobb autóval járjanak, márkás cuccokat vehessenek föl. Közben meg otthon nézegetik a bakszámlájukat és sírnak.
Otthonka? 24 évesen? Mekkorát röhögtem, tee, majd leestem a székről! :-))
Szeretnéd tudni, miben vagyok most? Elmondom: egy spagettipántos top meg egy farmershort. Húú, milyen érdekes!
Sajnos a nézeteim miatt nem vagyok trendi... hisz otthonkásnak hittek... :-((( De kit érdekel?? :-))))))))))))
Ez csodabogárság??
Kedvesem szerintem nem PICIT vagy magattól elszállva miközben azt mutatod,hogy nem vagy egos,pedig de!
Miért nézzel le másokat?Miért hiszed,hogy annyival külömb lennél más embernél?Nem értelek.
És akkor az aki 1 vagy több hétig 1kg kenyeren él és éhezik?Aki egész télen fűtés nélkül él?Azok akkor mik?
Ez nem csodabogárság csak SZEGÉNYSÉG!
Van amiben egyet értek,de péládál amikor megvan a menszeszem akkor igenis alul letusolok még ha nem is állok a víz alá,de alul lemosom magam,mert ez nem sporolás csupán egy alap higénia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!