Mit kezdjek magammal? Olyan kilátástalan minden, nem találok állást, semmi sem jön össze.
Sziasztok!
20 éves lány vagyok , egy kis faluban lakom. Most végeztem az egyetemen egy felsőoktatási szakképzést, de nem tudok elhelyezkedni sehol sem vele , csak Pesten lenne jó. (Terveztem a BA-t , de nem indult el a szak)
Az elmúlt időben több helyen voltam állásinterjún, de nem jártam sikerrel. Volt, amit én utasítottam el, mert teljesen más volt hírdetve , volt ahová behívtak, majd közölték velem, hogy nőket nem alkalmaznak.( Akkor minek hívtak be ?)
Pályakezdő munkanélkülinek számítok most ?
Mit tehetnék? Próbálkozzak a Munkaügyi Központban?
Munkáltatók kedvezményt kaphatnak pályakezdők alkalmazására, ennek nézz utána és használd fel.
A munkakeresés ilyen, sokat kell menni a munkahely után. Sokat.
A legszarabb, hogy rövid időn belül még el is hiszi az ember, hogy nem kell senkinek. Pedig csak kellően sok helyet kell megkeresni, hogy akinek szüksége van a munkádra az megtaláljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!