Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, ha minden ok...

Mit tegyek, ha minden ok nélkül öngyilkos akarok lenni?

Figyelt kérdés
Lehet nem hiszitek el, de már 9 éves koromban is meg akartam halni. Folyton visszatartottam a levegőt (akkor még nem tudtam, hogy nem lehet így meghalni, mivel az ember akaratlanul is lélegzik), így abban állapodtam meg magammal, hogy egyszer majd megteszem. El is jött az az idő. 15 éves koromban... Hadd ne kelljen leírnom, hogy milyen módszerrel csináltam, mert rosszul lennétek. Na de mindegy is, kapok az öngyilkossági kísérletem óta gyógyszereket, de semmi hatásuk nincs. Nem vagyok depressziós, mert mindig jókedvem van, nem vagyok magamba roskadva, szóval mosollyal az arcomon halnék meg. :D Erős bennem a halál iránti vágy, de nem akarom, hogy a szüleim eltemessenek, mert tudom, hogy az nagyon rossz lenne nekik. Csak valamiért késztetést érzek arra, hogy meghaljak. A mamám skizofrén, lehetséges, hogy emiatt van ez? Egyébként a családból már 2-en kinyírták magukat, még a mamám is próbálkozott öngyilkossággal, meg az anyámnak is megfordult már a fejében a dolog... Hogyan tudnám ezt a halál iránti vágyat ,,kiűzni" magamból?
2018. júl. 19. 23:08
1 2
 11/13 anonim válasza:
Ok nélkül senki nem akar öngyilkos lenni. Ha szeretnél beszélgetni róla írj nyugodtan. Talán az okokra is rá lehet világítani.
2018. júl. 22. 21:56
 12/13 A kérdező kommentje:
De tényleg nincs oka.
2018. júl. 23. 12:38
 13/13 anonim ***** válasza:

Amit most leírok, azt te nem hiszed el, de hátha egyszer elgondolkodsz rajta, és megtalálod a megoldást:

A sátán akarja, hogy véget vess az életednek. A Biblia leírja, hogy azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson. Jézus Krisztus ezzel szemben életet szeretne adni neked, mégpedig örömteli életet.

A családodban egy átok van (egy démoni szellemiség megvetette a lábát), ezért vannak az öngyilkosságok és gondolatok. Ennek az örökletes dolognak Jézus Krisztus tud véget vetni, ha hozzá fordulsz (nem kuruzslókhoz vagy paphoz kell fordulni). Ő az átkot áldássá tudja változtatni, megszabadulhatsz az öngyilkossági gondolatoktól, és a te gyermekeid már áldást örökölhetnek, ha te Jézus Krisztus mellett döntesz.

2018. aug. 6. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!