Depressziós vagyok, és öngyilkos akarok lenni! Mit tegyek?
Mit csinálj, mit csinálj. Írj ki kérdést a gyíkhun. Ettől ugyan nem halsz meg, de kapsz majd egy csomó üzenetet, hogy jajne.
Ezzel az egésszel egy gond van, hogy te nem akarsz öngyi lenni - mert akkor már nem élnél.
Ne vagdosd magad. Kérlek. Szeretlek.
amúgy ma vagdalt lesz estére igaz?
Undorito amugy, hogy az emberek a foldon fekvo emberbe siman belerugnak es atsetalnak felette.
Ne legyel ongyilkos, fogalmad sincs, mi lesz veled kesobb. Egyetem, munka, rengeteg uj emberrel fogsz meg megismerkedni, lesz szereto parod es gyerekeid, beutazhatod a vilagot, csinalhatod amit szeretsz, lehet egy boldog csaladod akikkel elmenyeket szerzel. Tenyleg ki akarsz maradni mindebbol egy kis nehez idoszak miatt? Nehogy mar feladd, az eleted meg el se kezdodott! Tul fogod ezt elni, es kesobb profitalni fogsz belole. Eros leszel, ha kitartasz most. Az elet nem lehet folyton szar, most melyponton van, van ez igy. Masokkal is. De ne szallj ki mielott a hegy tetejere ernel, mert onnan igazan szep a kilatas:)
Hát ezzel nem vagy egyedül, de legalább van kivel beszélned. Nekem például egyetlen egy barátom sincs akire ráírhatnék a facebookon, hogy "hogy telt a hétvégen, megiszunk egy sört?", csak egyetemről tanulótársak akikkel csak csoportmunkás dolgokat beszélünk meg.
A családon kívűl így senki sincs akivel tudok beszélni.
Ez nem azért van, mert rosszul néznék ki és kicsi az önbizalmam, szimplán szorongok és antiszociális lettem az évek során.
De az egyik családtagom ismeretségében van egy annyira szorongó fiú is, aki az utcára is fél kimenni és az elmúlt 1-2 évben még a lakását sem hagyta el.
Amikor ilyen gondolataid vannak gondolj, arra hogy sokkal többen sokkal rosszabb helyzetben vannak érzelmileg és a te helyzeted nagyon nem is olyan lehetetlen.
Amúgy keress profi segítséget... Ha tényleg komoly öngyilkossági szándékaid vannak és nem csak figyelem felhívásre miatt vagdosog magadat, akkor haladéktalanul beszélj a háziorvosoddal, aki tovább tud küldeni. Vagy ha van pénzed rá, akkor saját magad keress pszichológust.
Hajrá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!