Utálok élni, mit tehetnék?
22 éves vagy, a depressziótól eltekintve,életerős egészséges ember. Mivel nem ismerlek így nehezebb is segíteni de próbálkozom.
Mi tart vissza attól hogy felmondj és keress új munkát ami esetleg még tetszik is? Hidd el ha egy sz@r munkahelyed van,sokkal jobban fogod magad érezni már attól is ha odaállsz a felettesed elé és azt mondod : viszlát!
Mi az amit szeretsz csinálni? Vagy inkább olyasmi ami mindig érdekelt de még nem próbáltad ki?
Mi az amitől ha megtörténne azonnal úgy érzed jobb lenne?
Bocsánat hogy kérdezek,de a válaszaid segítenének.
Emellett a hozzászólónak aki szakembert javasolt, igaza van. Nem ciki ha arra van szükség,hidd el sokkal többen járnak szakemberhez mint az elképzelnéd,csak sajnos jelenleg sokak felfogása megragadt ott hogy erről még beszélni se beszéljünk mert hülyének néznek. Na azokkal az embereknek ugyanannyi vagy még több problémájuk van mint neked.
Nem arról van szó, hogy nem értenek meg. Az nem baj, ha nem egy véleményen vagyunk. Csak miért kell ilyen barbár módon ellenem szegülni...most nem csak az itt látható válaszolókra értem. Jött pár elég kemény üzenet is. Annyit kérdeztem, hogy aki szenvedett ilyen problémába, hogy reggelente gyomorgörccsel kel, meg azon idegeskedik, hogy mi lesz, szorong minden sz.ar miatt, az adjon tanácsot, hogy ő milyen módon lábalt ki belőle. De pár pszichopata gyanús ember fel se fogja és csak támadnak. Azért írtam, hogy némelyik kommentelő, privát üzenet írója betegebb, mint én. Érdekességként itt van egy kis kóstoló a pszichopata eberek viselkedéséről, gondoltam bemásolom ide, hátha magára ismer valaki:
""Általánosságban azt mondhatjuk, hogy az ilyen személyiségzavarban szenvedő ember nem érez. Nem érez megbánást, bűntudatot vagy lelkiismeret-furdalást a tettei miatt, sokszor elhárítja magáról a felelősséget mondván, az áldozata megérdemelte, amit kapott. Nem érez empátiát, nem tud együtt érezni másokkal, ezért gyakran tapintatlan, lenéző és érzéketlen más emberekkel szemben. A viselkedése sokszor távolságtartó, hideg. Noha mindig tudja, mit kell mondani, de a szavai mögött kevés a meggyőződés és a valós érzelem.""
Tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!