Utálok élni, mit tehetnék?
Ha csinálod akkor írj egy búcsú levelet.
És jöhet a DIE!
Hát... szóval...
Hát...
Újra nekifutok.
Keress az életednek célt! Minden emberi életnek van célja! ÉS AZ NEM A HALÁL! (Jó igazából így is, úgy is az a vége)
Keress új munkát! Valamit az isten szerelmére tegyél már! És ezt egy pszichológussal beszéld meg, mert itt senki sem tud értelmes válaszokat adni, mivel rengetegen valóban csak piszkálódás céljából írnak!
Te egy értelmes huszonéves srácnak tűnsz, akit bizonyos körülmények depresszióba sodortak! Nem tudom átérezni a helyzeted, mert nem voltam, nem vagyok, és valószínűleg nem is leszek ilyen helyzetben. De csakis azt tudom tanácsolni, hogy menj el vagy pszichológushoz, vagy egy depis klubba! A pszichológus segít, a depis klubban emberekkel ismerkedhetsz, akik egy cipőben járnak veled! Ki tudja... talán még barátnőt is találsz magadnak! Kihúzhatnátok egymást a bajból! Merthogy az életben mindig van kiút!
Biztos, hogy nem vagy életképtelen!!! Mert olyan nem létezik, mindenkit az életre teremtetettek! Az csak rajtad múlik, hogy milyen életre!
Sose siránkozz! Ezzel nem csak magadnak ártassz, hanem a környezetdnek is! Valószínű ezért is nem működtek a baráti kapcsolataid, de ebbe inkább nem megyek bele, mert mint mondtam nem vagyok a helyzetedben! A bulik pedig... erre igazán nem tudok mit mondani. Valószínűleg annyira nem jók a szociális képességeid, de elmondom, annyira nekem sem! Nincs sok barátom.
Magadnak kell valamit kezdened az életeddel, mert más nem tud! Remélem azért nem voltam túlságosan kioktató, ha pedig igen, akkor bocsi!
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!