Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti mit gondoltok? A többi lent👇

Ti mit gondoltok? A többi lent👇

Figyelt kérdés

Volt egy srác akit nagyon nagyon szerettem és meg bíztam benne. Hosszú barátság után elkezdtünk járni és egy olyan 2 hónapig jártunk. Na most ebből a 2 hónapbol más fel hónapig csalt azzal a lánnyal aki amióta az eszemet tudom a legjobb barátnőm és ezt mind titokban, és adták nekem mindketten a jópofit és magamtól jöttem rá (hosszú story hogy hogyan) csalnak.

A lány nem bírta volna elmomdani... Titkolta mikozbe a legjobb barátnőm volt és amikor fényt derített rájuk akkor egyből a barátomra fogta és azt mondta hogy félt ha nem teszi meg amit kér(pl nude képek stb...) akkor megfenyegeti őt... Na igen jó duma... És ők csak neten keresztül ismerik egymast.Nektek mi erről a véleményetek te mit csináltatok volna e helyzetben?

2018. júl. 10. 01:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy csak kihasználtak.

Mindkettővel megszakítanék minden kapcsolatot, előtte elmondanám nekik a véleményem.

2018. júl. 11. 22:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Első válaszadó koszi a tippet így tettem végülis ahogy mondtad ❤️
2018. júl. 12. 00:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Első vagyok, nagyon szívesen! :)
2018. júl. 12. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!