Hogyan felejtsem el? Vagy mit tegyek? Minden lent!
Figyelt kérdés
7 éve ismerem a barátnőmet nevezzük el most Katának xd Szóval Kata volt az első barátnőm a sulimban,mindig kiált mellettem,szó szerint mindent tud rólam MINDENT hol lakok,mamamek,papamek,noveremek egyszeruen mindent tud rolam.Aztan 6.felevkor sulit valtottam es o is csak o egy rossz suliba ment en peidg nem.Lett egy 18 eves cigany fiu baratja,aki miatt cigizik plus vagdosta magat mert egyszer szakitottak,plus satanista is lett nem tudom miert.. Volt mar rendorsegen is mert hogy a satan a veres verekedest adta neki es be vittek a rendorsegbe mert a gyerek korhazba kerult.Most eladta a huawei p8lite-t cigiert cserebe,anyukaja tud mindenről le is cseszte de nem hasznalt.Anyukaja tavaly kezdett utni mi szerint en nagykepu vagyok mer hogy gazdagok vagyok,mikor atlagosan elunk es ok atlagon alulian mar bocsanat.Mostanaban folyton kerul,nem ir vissza.. Egyszer el akarom felejteni máskor meg soha,meglatok egy kepet rolunk es elkap a sirogorcs hogy mi lett belole mit tegyek? 13/L2018. máj. 15. 19:57
1/3 anonim válasza:
Inkább keress új barátokat. Csak meg súgom hogy igazbarátság nem általánosba kezdődik. Legalább is nekem nem igy volt. Akkor most az ő anyukája meg ütött téged?Ezeknél valami huzat van.
2/3 anonim válasza:
Hát figyelj az ilyen nem barát. A társadalom mindenkit tönkretesz..
Szerintem az csak rosszabb lesz,ha foglalkozol vele..majd észbe kap,hogy rossz döntéseket hozott
3/3 _Petii válasza:
Ő már nem a barátod.. Nem tudsz mit csinálni vele, mindenképpen kerüld el különben lehet téged is belekever valami szarságba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!