Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon lustának érzem magam!...

Nagyon lustának érzem magam! Van még valaki igy?

Figyelt kérdés
Nem dolgozom sokat 8-9 óra naponta, nem fizikai munka. Amikor hazaérek, akkor semmihez sincs kedvem, úgy érzem, hogy az idő is sokkal gyorsabban repül és mintha nem volna időm semmihez. Ezért sok mindent mindig "holnapra" halasztok. De a házi munkával kapcsolatosan is igy vagyok, megprobálom, hogy mindig legyen szép rendem..De azért sokkal többet is lehet csinálni, alap dolgokat..De egyszerűen annyira nincs kedvem, erőm semmihez. Mit lehetne tenni, ami egy kicsit energiát adna? És kihasználnám a mindennapjaimat.
2010. jún. 18. 08:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

szia

ha nem egyedül élsz és megszürkültek a napjaid,akkro vigyel bele egy kis fényt

menjetek el párodaal táncolni, mivel írod hoyg táncolni szeretsz.

h apedig lustának érzed magad házimunk aterén,akkor találj ki mindena napközben 1-1 házimunkát amit aznap otthon elvégzel! de tényleg MINDENNAPRA találj ki és tartsd is be amit kitalálsz. Hidd el egy idő után a napi rutin része lesz és nem fog gondot okozni.

Persze nem kell hogy mindennap a legnehezebb munkák legyenek... Ja és persze emellett biztosíts magad számára időt amikor tudsz pihenni, feltöltődni!

Lehet hogy nem csak a tánc hanem egy új hobbi is sokat lendítene rajtad!

2010. jún. 18. 09:22
 22/28 anonim ***** válasza:
én a háziumunkát úgy oldottam meg, hogy teljes hangerőre vettem a hifit a kedvenc zenéimmel és tök jól éreztem magam tőle. egy kedvenc dal, zene nagyon feltudja dobni az embert. esténkén meg szervezz programot. ha otthon vagytok, akkor kártyázzatok, hülyéskedjetek, nézzetek dvd-t, ilyesmi. de mozduljatok is ki. menjtek el megnézni egy jó filmet a moziba, menjetek együtt vásárolni, vagy látogassátok meg a barátokat vagy rokonokat. a lényeg, hogy változtass. és a diétáról meg annyit, hogy engem az "gyorsított" fel, hogy sokat voltam a friss levegőn. bicaj,futás, séta. én kevesebbet vacsiztam, kevesebb tésztafélét ettem, inkább gyümölcsöt és zöldséget. formába hozod magad vele!
2010. jún. 18. 09:41
 23/28 anonim ***** válasza:
Jó hangos pörgős zene, és egy csésze kávé... Tuti a siker. Így bármit elvégzek pikk pakk:) Pedig egy nyűgöske egy évesem van:)
2010. jún. 18. 09:49
 24/28 anonim válasza:
A diéta alatt nem kimondottan a fogyást értem, hanem a méregtelenítést.Ami lényege, hogy igyál meg napi 3 liter vizet, több természetes kaja, mint pl zöldség, gyümi, kevesebb mesterséges anyagokat tartalmazó.Mint pl chips.Ugyanis a mesterségesbe van a legtöbb méreg, amit a szervezet nem tud lebontani.Na ezeket kell kisöpörni:)Ettől tuti, hogy fittebb leszel, fogyni se kell hozzá.
2010. jún. 18. 10:06
 25/28 anonim válasza:
Ja, és néha csinálj olyan délutánt, amikor csak azokat a házimunkákat csinálod meg, ami nagyon muszály.Minden más munka és egyéb teendő helyett szépítkezz, foglalkozz csak magaddal.Manikűr, pedikűr, próbálj ki új friszkót, jó kis körömlakkot...Ettől nem leszel sokkal fittebb, de feldob a nap végére:)
2010. jún. 18. 10:11
 26/28 anonim ***** válasza:
Nem azért vagy fáradt, mert a párod nem segít semmiben?
2010. jún. 18. 10:51
 27/28 A kérdező kommentje:

:))) Nah utolsó ez jó volt!!! Hát tényleg nem segit...de most nincs is "annyira sok meló", hogy ne birnám ki nélküle. Tehát konkrétan nem azért vagyok fáradt mert SOKAT dolgozok otthon vagy a melóba.Éppen ez a baj. De amúgy ma tuti irok egy szuper CD-t!!

Ja és a kávé nem segit nekem!!!:))))) Jah és még az energia ital sem:)) Éltalában mindenki engem kacag, amikor az ágyon alszok és mellettem 2 üres energiaitalos doboz üresen áll:))

Mindneképp változtatnom kell.Mától meg is probálom, és majd irok, ha valakit érdekel akkor elolvashatja:)

Puszi mindenkinek

2010. jún. 18. 12:46
 28/28 anonim ***** válasza:
egy jó fuck?
2010. jún. 19. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!