Nagyon lustának érzem magam! Van még valaki igy?

08.41 es vok.
Am én is ilyen vok, még fiatalabban:) De engem az itthoni hangulat húz le, meg halálra unom magam. Viszont tudom, hogy ha elköltözöm, akkor teljesen más leszek- bár te már elköltöztél...A pároddal is elmászkálhatnátok ideoda.
Szerintem is az a baj, hogy túl szürkék, unalmasak a hétköznapok.Mindig ugyanaz történik. Nyaraláshoz pénz is kell az a baj!!! Pedig aztán az feldobna!!
De a barátnőjeim hivnak, és még oda is unok kimozdulni..De mindenképp változtatnom kell, akkor!!!
Még várok válaszokat..

esetleg próbáld még ki a tiszta L-Carnitint. és mellé egy jó multivitamint...
aztán pedig kicsit programozd át magad, napi max 8 óra alvás, a többit hasznosan töltsd el :)
könyvtár, edzőterem, vagy csak esténként fuss, biciklizz, vedd rá a párodat, hogy tartson veled, csináljatok közös programokat!
Jaj komolyan, nemt tudjátok elképzelni, hogy mennyire unom, a múltkor neki fogtam Rékázni a 20 perceset..Pfuuu annyira untam a gyakorlatait..De éppen azon gondolkozok, hogy a Zumba szerintem tökéletese lesz..Mert táncolni azt imádok!!!
Köszönöm a válaszokat. És tényleg egy kis mozgás szerintem is fellenditne!!
Persze még várok véleményeket, és tapasztalatokat

Jah..diétán mit értetek amúgy? Nem esztek annyit? Vagy konkrétan szigorúan oda figyeltek, hogy mit esztek? Vagy megprobáltok minél több zöldség/gyümölcsöt bevinni?
Mert nem mind1, hogy mitől töltödik fel az ember..És fogyózni nem akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!