Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon lustának érzem magam!...

Nagyon lustának érzem magam! Van még valaki igy?

Figyelt kérdés
Nem dolgozom sokat 8-9 óra naponta, nem fizikai munka. Amikor hazaérek, akkor semmihez sincs kedvem, úgy érzem, hogy az idő is sokkal gyorsabban repül és mintha nem volna időm semmihez. Ezért sok mindent mindig "holnapra" halasztok. De a házi munkával kapcsolatosan is igy vagyok, megprobálom, hogy mindig legyen szép rendem..De azért sokkal többet is lehet csinálni, alap dolgokat..De egyszerűen annyira nincs kedvem, erőm semmihez. Mit lehetne tenni, ami egy kicsit energiát adna? És kihasználnám a mindennapjaimat.
2010. jún. 18. 08:21
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
Mintha rólam írtál volna. Igaz nekem itt van egy 7 hónapos kislány is, de ugyanígy vagyok. Másokon azt látom, hogy gyerek mellett is mindent megcsinálnak, sütnek, főznek. Én meg rendelem a kaját (férjem a melóhelyén eszik, egymagamnak nem főzök). A takarítás akkor megy, ha itt van valaki és vigyáz a gyerekre, de attól is elfáradok, ha csak a heti takarítás van kész. Arról nem beszélve, hogy kéne pókhálózni, ablakot pucolni, szekrényeket lemosni... Hát nem tudom, mi pörgetne fel, ezen már én is gondolkodtam. Talán az, ha egyszer 3 óránál többet alhatnék egy huzamban...
2010. jún. 18. 08:44
 12/28 anonim ***** válasza:

08.41 es vok.

Am én is ilyen vok, még fiatalabban:) De engem az itthoni hangulat húz le, meg halálra unom magam. Viszont tudom, hogy ha elköltözöm, akkor teljesen más leszek- bár te már elköltöztél...A pároddal is elmászkálhatnátok ideoda.

2010. jún. 18. 08:44
 13/28 A kérdező kommentje:

Szerintem is az a baj, hogy túl szürkék, unalmasak a hétköznapok.Mindig ugyanaz történik. Nyaraláshoz pénz is kell az a baj!!! Pedig aztán az feldobna!!

De a barátnőjeim hivnak, és még oda is unok kimozdulni..De mindenképp változtatnom kell, akkor!!!

Még várok válaszokat..

2010. jún. 18. 08:45
 14/28 anonim válasza:
Én szintén így vagyok.24 éves vagyok, igaz, nekünk egy kisbabánk is van.De már terhesség előtt ugyanígy lustának éreztem magamat, semmihez nem volt energiám.Szóval nem foghatom a gyerekre:)Elkezdtem diétázni,vagyis inkább egészséges kajákat enni, és pár nap után sokkal fittebb lettem.Nem lehet, hogy túl sok méreganyag halmozódott fel a szervezetedben?Esetleg vashiány?
2010. jún. 18. 08:46
 15/28 A kérdező kommentje:
Hát most mit mondjak, nem tartozok a csinos tartományba, éppen! De nem hiszem, hogy ez befolyásolna...Vagy nem tudom. A mozgás tökéletes volna! De mit tagadjam, hogy egszerűen azt is annyira unom, hogy a szivem szakad meg!! De muszály rávegyem valamire magam..
2010. jún. 18. 08:50
 16/28 anonim ***** válasza:
Na én is így vagyok (voltam). Szedek magnéziumot, attól kicsit jobb a helyzet, pörgök tőle és mikor munkából hazamegyek,eszek egy kis fehérjét (hús vagy tojás) és kényszerítem magam fél óra tornára a tv előtt, sőt most a lányom beszélt rá hogy tornázzunk együtt. És miután kinyúvadtam 40 perc Rékától este 8 órakor, még utána volt energiám főzni, festeni (festészet a hobbim) és a páromra is az ágyban. Én is meglepődtem magamon. Szóval tényleg a mozgás kell hozzá. És hetente egyszer eljárok férjemmel társastáncra, hogy ő se maradjon ki a jóból:)) Mikor pedig úgy éreztem, a főzéshez sincs erőm, új recepteket böngészgettem, kínai konyha, stb és ettől kedvet kaptam. Szóval kell valami hobbi, szórakozás, elég alvás és elég mozgás is.
2010. jún. 18. 08:53
 17/28 anonim ***** válasza:

esetleg próbáld még ki a tiszta L-Carnitint. és mellé egy jó multivitamint...

aztán pedig kicsit programozd át magad, napi max 8 óra alvás, a többit hasznosan töltsd el :)

könyvtár, edzőterem, vagy csak esténként fuss, biciklizz, vedd rá a párodat, hogy tartson veled, csináljatok közös programokat!

2010. jún. 18. 08:59
 18/28 A kérdező kommentje:

Jaj komolyan, nemt tudjátok elképzelni, hogy mennyire unom, a múltkor neki fogtam Rékázni a 20 perceset..Pfuuu annyira untam a gyakorlatait..De éppen azon gondolkozok, hogy a Zumba szerintem tökéletese lesz..Mert táncolni azt imádok!!!

Köszönöm a válaszokat. És tényleg egy kis mozgás szerintem is fellenditne!!

Persze még várok véleményeket, és tapasztalatokat

2010. jún. 18. 09:01
 19/28 anonim ***** válasza:
én egy pörgős csajnak mondhatom magam, szeretek állandóan tenni valamit. én is dolgozok napi 8-10 órát irodában, majd otthon főzés, mosás, takarítás, mellette tanulás, vizsgák, bulik, rokonok, barátok. viszont egy pár hétig-hónapig én is ilyen voltam, mint te. én úgy oldottam meg a helyzetet, hogy mikor már lecsengett a vizsgaidőszakom és utána a melóban is a lemaradást behoztam, kivettem 2 nap szabit hétvége előtt. egyik nap aludtam, pihentem, pakolásztam, semmi extra. másnap egész nap vásárolgattam, majd a csajokkal találkoztam sokat beszélgettünk mindenről. a hétvégén meg a szokásos dolgok, majd a párommal töltöttem egy romantikus estét. és utána a hétköznapokon meg sokat jártam ki a levegőre, gyalog jártam melózni, mentem este futni, méregtelenítettem, diétáztam, így pár hét alatt összekaptam magam. azóta újra formába lendültem, újra pörgök. szerintem is belefásultál a szürke hétköznapokba, ezért kell olyat csinálni, amit régen csináltál már és nagyon szeretted, vagy régi barátokkal találkozni, esetleg szervezni egy kis bulit, vagy elmenni egy hétvégére feltöltődni a pároddal. de mindenképp mozdulj ki otthonról, sokat menj a friss levegőre. 26/L
2010. jún. 18. 09:14
 20/28 A kérdező kommentje:

Jah..diétán mit értetek amúgy? Nem esztek annyit? Vagy konkrétan szigorúan oda figyeltek, hogy mit esztek? Vagy megprobáltok minél több zöldség/gyümölcsöt bevinni?

Mert nem mind1, hogy mitől töltödik fel az ember..És fogyózni nem akarok.

2010. jún. 18. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!