Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon lustának érzem magam!...

Nagyon lustának érzem magam! Van még valaki igy?

Figyelt kérdés
Nem dolgozom sokat 8-9 óra naponta, nem fizikai munka. Amikor hazaérek, akkor semmihez sincs kedvem, úgy érzem, hogy az idő is sokkal gyorsabban repül és mintha nem volna időm semmihez. Ezért sok mindent mindig "holnapra" halasztok. De a házi munkával kapcsolatosan is igy vagyok, megprobálom, hogy mindig legyen szép rendem..De azért sokkal többet is lehet csinálni, alap dolgokat..De egyszerűen annyira nincs kedvem, erőm semmihez. Mit lehetne tenni, ami egy kicsit energiát adna? És kihasználnám a mindennapjaimat.
2010. jún. 18. 08:21
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Vitamin kúra:) Egyedül laksz?
2010. jún. 18. 08:30
 2/28 anonim ***** válasza:
69%

Itt a nyár, egyél ki egy hét szabit és csak magaddal foglalkozz!:)

Aludj ameddig csak akarsz, menj el edzeni, szaunázni, műkörmöshöz, fodrászhoz, mozizz a barátnőiddel, vagy csak olvass egy izgalmas regényt egy pohár vörös bor mellett!:)

Szerintem belefásultál a munkádba!:)

2010. jún. 18. 08:33
 3/28 anonim válasza:
Béres csepp?Nálunk már az egész család ezt issza:)
2010. jún. 18. 08:33
 4/28 A kérdező kommentje:
Nem egyedül lakom, a párommal. Dehát az midegy, mert más is lakik párral, de mégis sokkal többe energiát látok bennük, sokkal többet melóznak és még este is csak úgy pörögnek a konyhába!!
2010. jún. 18. 08:34
 5/28 A kérdező kommentje:

Hát lehet, hogy valamit kellene szedjek:)))))

De más nincs igy, ahogy én?:D

2010. jún. 18. 08:36
 6/28 A kérdező kommentje:
Jah és fiatal vagyok..24
2010. jún. 18. 08:36
 7/28 anonim ***** válasza:

sport - mozgás, friss levegő, vitaminok.

reggel mozogj egy kicsit, hogy felébredj, délután, ha hazaérsz szintén. minél többet alszol, fekszel, annál nehezebb lesz ebből kimászni.

2010. jún. 18. 08:37
 8/28 anonim ***** válasza:

Esetleg csináldd azt, hogy már délben elkezded felkészíteni magad arra, hogy ha hazaérsz, akkor dolgod van- de szigorúan csak egy órás pihenő után.

Nekem egy csomószor van az, hogy hulla fáradtan érek haza suliból, de tudom, hogy anyám le fog b@szni, mint a pengős malacot, ha nem csinálok semmit otthon. Nyűgösen kezdem el, de belejövök és a végén kész lesz.

2010. jún. 18. 08:41
 9/28 anonim ***** válasza:

08:37-es vagyok. de igen, én is voltam így. Centrum multivitamint szedek, azóta sokkal jobb. Illetve elkezdtem barátkozni, barátnőzni, akik felráztak. Estefelé el szoktunk menni sétálni, csavarogni, dumcsizni. Másrészről nemrég költöztünk át a párom lakásába (eddig az enyémben voltunk), ami totál patika, tiszta, minden rendben van, és valahogy szeretném ezt fenntartani.

Korábban egy órán keresztül is tudtam mosogatni, most 20perc. Koncentrálok :)))

23N

2010. jún. 18. 08:41
 10/28 anonim válasza:

Túl monoton és szürke az életed, mint az enyém. Én is így vagyok ezzel, bár én gyereket nevelek itthon, de az is jó kis meló. Sokszor nekem sincs kedvem semmihez, de rajtam kívül más úgy se csinálja meg, így kénytelen vagyok. Olyan kedvetlen vagyok mindenhez, mindig. Nem tudom mitől lehet, biztos befásulunk a szürke mindennapokba. A vitamin viztos jó, én is szedek kalcium-magnéziumot és c vitamint. És most elkezdtem mozogni, tornázni, hátha felpezsdít. :)

Próbáld feldobni a napokat valamivel! Egy kis nyaralás segíthet.

2010. jún. 18. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!