Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Önzőség az ha valaki megöli...

Önzőség az ha valaki megöli magát?

Figyelt kérdés
2018. júl. 8. 01:33
1 2
 11/19 benboglar válasza:
Nem önzőség, gyávaság !!! Az élet gondjait megoldani kell, nem elmenekülni minden elől !!
2018. júl. 11. 20:03
 12/19 anonim ***** válasza:
Nagyon sok oka lehet hogy valaki miért lesz öngyilkos, szerintem ez elég szomorú.Aki szerint ez vicces/gyávaság meg egy paraszt.
2018. júl. 13. 12:06
 13/19 anonim válasza:
Valamiert megszulettel,okkal,cellal. Fel kell ismerni. Fekete napjai,sotet korszakai mindenkinek vannak. De meg nem olnem magam. Ahhoz tulsagosan szeretek elni.
2018. júl. 18. 14:36
 14/19 anonim válasza:

Ott olyan empátia hiányos nyolc éves agyi szinttel rendelkező egyedek vannak, hogy komolyan néha fejjel mennék a falnak. Azért önzőség, ha valaki megöli magát, mindegy milyen okból, mert lehet van egy barátja, akinek szüksége lenne rá? Most komolyan?

Nem tudom voltatok már igazán depressziósak. Olyankor gondolkodni sem tudsz, csak megy az önhibáztatás folyamatosan, minden miatt, külső és belső hatások miatt egyaránt. Mi jogod van ezt mondani? Nem ismerve azt, hogy az adott személy mit érzett akkor, mikor erre a szomorú elhatározásra jutott? Ez olyan, hogy valakinek eltörik a lába például. Ez csak feltételezés. És más azt mondja, hogy ne játssza már túl, ne sírjon, mert nem fáj annyira.

Na, jól esne? Mert szívem szerint az ilyen embert a földbe döngölném, hátha rájön mekkora tajparaszt.

Nem önzőség. De nem szabad megtenni, mert mindenre van megoldás. Ha pedig nem találod, akkor próbálj másokkal beszélgetni. Akár írhatsz is, ha ilyet forgatsz a fejedben.

2018. júl. 27. 17:54
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki nem viccelődve,normálisan leírta a véleményét! (Aki ezzel viccelődik vagy hülyéskedik az valószínűleg még nem volt ilyen helyzetben vagy egyik barátja sem élt át hasonlót) Egyébként nem rólam van szó,egyik barátomról és miután megtette azt mondták egy páran hogy őnző volt és hogy csak figyelemre vágyott...
2018. júl. 28. 00:32
 16/19 anonim ***** válasza:
Részvétem a barátod miatt! Sajnos sokan nem tudják milyen érzés valójában reménytelennek és szomorúnak lenni egy örökké valóságig.De hát persze, egy ilyen társadalomban élünk.
2018. júl. 31. 08:36
 17/19 anonim válasza:

Számomra nem az, HA idegen ember teszi.

Ha közeli barátom, vagy valamelyik szeretett hozzátartozóm teszi, akkor igen, az.

2018. aug. 12. 17:54
 18/19 anonim válasza:

# 14 Miért lennének "nyolc éves agyi szinttel rendelkező egyedek"? Kiemeltél 1 adott helyzetet a sok közül. De nem csak ilyen helyzetek léteznek.

Megértem, ha valakinek ténylegesen túl nagy fájdalmai vannak és azért teszi meg.

Nem értem meg, ha valaki csak túl gyáva, túlreagál problémákat (márpedig erre is van példa) és ezért teszi meg.

2018. aug. 12. 18:01
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!(Hogy őszinte legyek én is kicsit önzőségnek tartanám ha nem lenne bűntudatom) lehet hogy az ő fájdalma megszűnt de nekünk csak rosszabb,viszont megértem hogy miért tette és valahol felelősnek érzem magam és részben magamat okolom a halála miatt mert nem tudtam mellette lenni amikor szüksége lett volna rám de sajnos ezen már nem tudok változtatni
2018. aug. 13. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!