Önzőség az ha valaki megöli magát?
Ott olyan empátia hiányos nyolc éves agyi szinttel rendelkező egyedek vannak, hogy komolyan néha fejjel mennék a falnak. Azért önzőség, ha valaki megöli magát, mindegy milyen okból, mert lehet van egy barátja, akinek szüksége lenne rá? Most komolyan?
Nem tudom voltatok már igazán depressziósak. Olyankor gondolkodni sem tudsz, csak megy az önhibáztatás folyamatosan, minden miatt, külső és belső hatások miatt egyaránt. Mi jogod van ezt mondani? Nem ismerve azt, hogy az adott személy mit érzett akkor, mikor erre a szomorú elhatározásra jutott? Ez olyan, hogy valakinek eltörik a lába például. Ez csak feltételezés. És más azt mondja, hogy ne játssza már túl, ne sírjon, mert nem fáj annyira.
Na, jól esne? Mert szívem szerint az ilyen embert a földbe döngölném, hátha rájön mekkora tajparaszt.
Nem önzőség. De nem szabad megtenni, mert mindenre van megoldás. Ha pedig nem találod, akkor próbálj másokkal beszélgetni. Akár írhatsz is, ha ilyet forgatsz a fejedben.
Számomra nem az, HA idegen ember teszi.
Ha közeli barátom, vagy valamelyik szeretett hozzátartozóm teszi, akkor igen, az.
# 14 Miért lennének "nyolc éves agyi szinttel rendelkező egyedek"? Kiemeltél 1 adott helyzetet a sok közül. De nem csak ilyen helyzetek léteznek.
Megértem, ha valakinek ténylegesen túl nagy fájdalmai vannak és azért teszi meg.
Nem értem meg, ha valaki csak túl gyáva, túlreagál problémákat (márpedig erre is van példa) és ezért teszi meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!