Önzőség az ha valaki megöli magát?
Figyelt kérdés
2018. júl. 8. 01:33
3/19 anonim válasza:
Hát, empátia hiánya biztos akad másokkal szemben, meg sok más egyéb error, de leginkább balfszság
4/19 anonim válasza:
nem megoldás.ki kell jönni ebből a gondolkodásból és ha sikerült akkor több oldalról megvizsgálni annak a lehetőségét,hogyan tudom kijavitani a hibát.
mindenképpen nem akarnám feladni,önzőségnek nem nevezném de én csak egyetlen esetben tartanám elfogadhatónak-mint megoldást-ha gyógyithatatlan betegségben szenvednék és sok kín várna rám.
minden más esetben keresném megoldást-de ezerrel.
5/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2018. júl. 9. 13:24
7/19 DoraFarkas válasza:
Szerintem az.
Nem gondol másra csak magára miközben lehet, hogy másnak is fontos és annak nincs senkije, mégis elveszi tőle az egyetlen barátját.
8/19 anonim válasza:
Azt látom, sokszor azért van elkeseredve egy ember, vagy adja föl, mert kereste a megoldást, de nem találta. Próbáld meg elhinni, hogy nincs minden problémának megoldása. Gyakran egy ember életében nem probléma történt, hanem tragédia, amire irgalom szükséges. Imádkozni kell, a többi út sokszor zsákutca.
9/19 AttilaLIX válasza:
Próbáld ki,ésha netán visszajöttél eme szennyes világba.....tudasd itt velünk !!!
10/19 anonim válasza:
Igen az.
A gyóyíthatatlan, várhatóan a adott személynek és közvetlen, vagy akár tágabb környezetének is fájdalmat okozó nem gyógyítható betegséget én is mentségnek tartom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!