De nekem miért ilyenek a szüleim, ( ilyen korán lefekvősek)?
ha még 11kor msn-en vagyok akkor az már olyan későn van hogy már meg kell kérdezni miért nem alszok, nemértem miért?
ez vmi családi szokás lehet v mi?
emlékszem 14 éves lehettem kb,akkor már 10kor fekvés volt :D most meg?azt csinálok amit akarok,igaz 18 leszek,de ez már pár éve igy megy.azt hitték betudnak fenyiteni :D
hány éves vagy?
lehet, hogy zavarja a gép hangja őket, nem?
ha meg nem akkor beszélgess el velük, hogy már elég nagy vagy ahhoz, hogy gépezhess este is. Mondjad, hogy ilyenkor vannak fent a barátaid msn-en stb...
akkor meg kell velük beszélned ezt a dolgot...
én is így voltam vele 15-16 évesen (most 17/F vagyok) de mára már nem szólnak bele, hogy meddig gépezek csak ennyit mondanak néha: "nem vagy még álmos? :)" én meg mondom, hogy "nem" és ennyi....
érdekes szülei lehetnek :D szigoruak,azt veszem le.
emlékszem amikor apám,azt mondta h csak akkor aludhatok ott a pasimnál ha "már dolgozok,magamrol gondoskodok stb"
aztán milett?minden hétvégén ott aludtam,mert kiharcoltam magamnak.üvöltözés,rivás,minden volt :D
első vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!