Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Mitől lehet ez? 12/L

Mit tegyek? Mitől lehet ez? 12/L

Figyelt kérdés

Én főleg sötétben vagy világosságban félek.Attól hogy valaki betör hozzánk.Vagy valami ilyesmitől!Északa a pici reccsenéstől is megilyedek

mit tegyek?

2010. jún. 16. 16:53
 1/9 anonim ***** válasza:

Normális, én is ilyen voltam, ha egyedül vagyok a mai napig megijedek.

Kialakult benned a félelem érzet.

2010. jún. 16. 16:58
 2/9 anonim ***** válasza:
14/L vagyok, nekem is vannak olyan időszakaim, hogy alig merek bemenni a szobámba, ha már este van és sötét. De erőt veszek magamon, bemegyek, és olyankor lámpa mellett alszom. És az ajtót is nyitva hagyom, hogy ne képzeljem be, hogy valaki kint flangál a folyosón. Ez nálam inkább szorongás, mint félelem, mert nem tudom, hogy pontosan mitől félek. Jártam pszichológusnál, nem nagyon tudtunk segíteni ezen. :(
2010. jún. 16. 16:59
 3/9 anonim válasza:

ilyen velemis volt.

este wc-re se mertem kimenni még ha szomjas voltam inkáb megvártam hogy valaki kimenjen a konyhába.

én azt csináltam hogy megnéztem egy horror filmet és aztán furcsa módon ez a félelem eltünt

2010. jún. 16. 17:03
 4/9 anonim ***** válasza:

Igyál naponta magnézium pezsitablettát nappal este egy bögre nem túl erős citromfűteát, Colát pedig egyáltalán ne.

Stresszoldó, féleleműző -itt az indokolatlan félelemről van szó.

2010. jún. 16. 17:04
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha " főleg sötétben és világosságban félsz", akkor gyakorlatilag egész nap, ha jól értem? :D

Ám mindig ahol hallasz valami zajt nézd meg, hogy mi volt és egy idő után elmúlik majd.

2010. jún. 16. 17:04
 6/9 anonim ***** válasza:
46%
Én sose félek. 190cm/100kg
2010. jún. 16. 17:07
 7/9 anonim ***** válasza:

b@zzzz :D ha az elöző válaszoló lennék tuti nem félnék :D XD

nem mintha amugyis félnék pedig egy 160 vok 40-45 kiló és 15 éves fiú szval..

2010. jún. 16. 23:28
 8/9 anonim ***** válasza:
162 cm vagyok 46 kiló. 12 éves xD LÁNY. Szoktam olvasni szellemkről szóló, és természett feletti lénsekrőől szóló cikkeket. Mulkor annyira megijedtem az egyiktől, hogy nem mertem aludni. Mondjuk meoldottam mert az mondtam szüleimnek h rosszul vagyok , végül anyuval aludtam^.^ xD
2010. jún. 17. 22:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Menj a polgármesteri hivatalba, a Polgár Jenőhöz, ha recseg valami!
2011. máj. 10. 19:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!