Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Különc lennék? (Többi lent)

Különc lennék? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy 17 éves lány vagyok, gimnáziumba járok.

Sokszor különcnek érzem magam. Persze vannak barátaim, de nem az a tipikus egy egész tábor. Az osztálytársaimmal nehezen jövök ki, próbálok feléjük nyitni, de olyan érzés, mintha nem akarnának befogadni. Múltéven egészen kijöttem velük, de amióta rasztám van és kicsit "trógerosabban" öltözködöm, úgy vettem észre, nagyon kerülni akarnak. Egyetlen lány vagyok az osztályban, aki dohányzik, (Nem kérek kioktatást a dohányzás miatt.)

Pár osztálytársam múltéven a rockosabb stílust követték, aminek örültem, mert nem éreztem magamat egyedül, de ezen az éven teljesen megváltoztak(ami persze rendben van) és rinyáló, nyálas csajokká változtak.

Én vagyok az osztály lúzere a szemükben..

(Bocsánat a helyesírási hibákért!)

2018. jún. 10. 21:14
 1/3 anonim ***** válasza:
jahahj. nem, nem vagy "különc" attól mert egy másik, de létező, több millió ember által követett stílusod van. a cigit meg nemtom minek írtad le, az a legátlagosabb ocsmány szokás amivel kapcsolatban inkább az az érdekes hogy senki más nem űzi a köreidbő (és ez nem kioktatás, nyilván tudod milyen szhar csak nem érdekel meg menő akarsz lenni akármi, én meg pont leszahrom). hm mi volt még. szóval összegezve, vannak barátaid, az egyetlen ami megkülönböztet a többiektől az a hajad meg a cigid, a többiek véleményed szerint picshák (én is mindenkiről ezt gondoltam de nem is akartam hogy befogadjanak vagy vmi), de annak meg örültél mikor másik stílust követtek. nos megvan a diagnózis kislány, te másik tucatstílust követsz mint az osztálytársaid. semmi extra, a legtöbb ember ebbe a kétféle csoportba tartozik, rocker metál akármilyen fekete cuccokat hordó nagy "lázadó", vagy a popzenékre éjszakai klubokban bebahszva vonagló könnyű pitsák. ha ez megnyugtat a te fajtád a kevésbé idegesítő. de egyikőtök sem különleges. jaj és iskolás cuccok miatt ne aggódj, kettőt pislantasz és vége, és a büdös életbe nem kell a nyomorultakat újra látnod. yw
2018. jún. 10. 21:32
 2/3 anonim ***** válasza:
teenager vagy, kitaláltál valamit amiben jól érzed magad, csak sajnos a világ halad. majd alakul ez, ne görcsölj.
2018. jún. 10. 21:32
 3/3 anonim ***** válasza:

A leírtakból egyértelmű, hogy magadat zárod ki a közösségből.

A raszta haj ápolatlan benyomást kelt, a bagózás meg egy fiatal lánynak megengedhetetlen.

2018. jún. 10. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!