Valaki olvasta már John Greentől a Csillagainkban a hiba című könyvet vagy Stephen Chbosky-tól az Egy különc srác feljegyzéseit? Véleményekre lennék kíváncsi
A Csillagainkban a hibát még nem olvastam ugyan, de megvan. Értesüléseim szerint megható, romantikus történet.
A Chbosky könyv nagyon tetszett. Tanulsága, hogy ne éljünk előítéletekkel és hazugságokkal.
2 elég különböző ízlésű (könyvekben) barátnőm is nagyon imádta a Csillagainkban a hibát. Azt mondták, hogy nagyon megható, sírós könyv. Nekik nagyon tetszett, és ha jól tudom 2014-ben jön a film is.
Az egy különc srác feljegyzéseit viszont olvastam és nagyon szerettem. Nagyon jó könyv, és sokszor (számomra) szív fájdítóan reális (főleg egy SZJG kötet után). Nagyon sok nehéz és komoly témát boncolgat úgy, hogy közben még könnyed és gyors folyású is tud maradni. És a végső titok pedig... Remek könyv, megéri elolvasni, persze nem tökéletes ez a könyv se, de én nagyon tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!