Stephen King rajongók! Kedvenc, illetve nagyon kedvelt művek? Melyiket favorizáljátok, és melyeket nem? Miért?
Nekem ezek tetszettek a legjobban: Borzalmak városa, Ragyogás, Rémkoppantók, (ez az első 3 volt számomra a legfélelmetesebb) Christine, Tűzgyújtó, A búra alatt (sokkal jobb, mint a belőle készült sorozat, mert ott szörnyen megváltoztatták a történetet).
A nem- horror műfajúak közül a Remény rabjai fantasztikus könyv, a belőle készült film szintén.
Még nem olvastam egyiket sem, de tervezem.
A Carrie-vel fogom kezdeni.
Hátmm..
Nekem a kedvenceim (nem sorrendben:))
Remény rabjai
Végítélet
Rémület a sivatagban
Állattemető
Cujo
Carrie
Ragyogás:)
Most a Hasznos holmikat olvasom, ami nem tetszett annyira az a Christine.
Nekem minden könyve tetszett, amiket eddig elolvastam tőle (és volt már jó pár). Sokan terjengősnek tartják a stílusát, én viszont imáádom ezt a stílust. :))
A kedvenceim (nem sorrendben):
Cujo
Állattemető
Duma Key
11/22/63
Mobil
Carrie
A búra alatt
A rémkoppantók
Ezek jutottak hirtelen eszembe. :)
Én eddig ezeket olvastam tőle:
1)Halálsoron
1)Remény rabjai
1)Ragyogás
2)Tortúra
2)Langolierek
2)Állattemető
3)Álomcsapda
3)Mobil
A számozás pedig a tetszési sorrendre vonatkozik. ;) De egyébként a két 3)-as sem volt rossz, az Álomcsapda volt az első, amit olvastam tőle. Mondjuk az UFO-s, és eléggé zavaros volt, talán ezért tetszett kevésbé, de talán még egyszer elolvasva már más érzést keltene bennem. A Mobil pedig az elején és a végén jó volt, izgi, de a közepe az elég lapos volt. Hiába, King jó író, imádom a műveit, csak meg kell szokni a stílusát, hogy ilyen lassan történik minden. SKFAN♥
Ja kifelejtettem kettőt még, bocsi!
Cujo és A sárkány szeme, azt hiszem, mindkettő az 1)-es kategóriába sorolható! ;) Nagyon jók, bármelyiket tudom ajánlani! A sárkány szeme az tulajdonképpen egy mese, egy nap alatt kiolvastam, annyira lekötött! :)
Jó szórakozást!
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!