Mi a véleményetek Stephen King: Carrie c. könyvéről?
Figyelt kérdés
Kérem azok válaszoljanak, akik olvasták!!
Előre is köszönöm!
2013. dec. 25. 21:21
1/8 anonim válasza:
Nem az a tipikus Stephen King-es horror, kicsit "lágyabb". Jó volt, tetszettek a fejezetek közti paranormális elbeszélések.
2/8 hunbula válasza:
Nem a horror része ami igazán üt, hanem hogy mennyire jól visszaadja, milyenek az emberek egymással (sajnos). Jól megírt élvezetes olvasmány.
3/8 anonim válasza:
Nem szabad úgy neki kezdeni, hogy egy jó kis horrort kap az ember, mert a Carrie nem az. Mindenesetre nagyon jó, nekem az egyik kedvencem, érdemes elolvasni.
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, mindenképp el fogom olvasni!!
2013. dec. 26. 19:45
5/8 anonim válasza:
Nekem nem tetszett, most, hogy kijött az új film, megvettem a könyvet, meg gondoltam majd megnézem a filmet is, dehát...
6/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó. Én 1 nap alatt kiolvastam. Bár én fanatikus King rajongó vagyok már 17 éves korom óta. Szóval elfogult vagyok.
Nekem minden könyve megvan. Már csak az újonnan megjelenteket veszem tőle ahogy kijönnek magyarul:)
King könyvei szerettették meg velem az olvasást:) A nappali már olyan mint egy könyvtár a 10 könyvespolccal ami benne van:D
De kicsit eltértem. A lényeg annyi hogy a Carrie nagyon jó, bár nem horror. Ha horrort akarsz akkor szerintem az Állattemető a nyerő:)
27/N
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
Hát nekem ez lesz az első könyvem tőle...már nagyon kíváncsi vagyok h mi lesz róla a véleményem!!
Remélem nem fogok csalódni, mert eddig csak jókat hallottam az íróról:)
2013. dec. 29. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!