Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit jelent nektek a siker?

Mit jelent nektek a siker?

Figyelt kérdés
Miben lehet valaki sikeres, milyen sikereket érhet el és hogyan lesz sikeres?

2018. jún. 3. 15:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Számomra az a siker, hogy abból élek, amit szeretek csinálni, és mivel vállalkozó vagyok, én döntöm el, kivel dolgozok együtt és így az idiótákkal nem kell foglalkozni.
2018. jún. 3. 16:04
 2/4 anonim válasza:
Szamomra azt jelenti a siker, hogy amit csinalok jo, es ennek van visszacsatolasa, ami ugye pozitiv. Es ugy beszelnek rolam, hogy en vagyok az, aki mar letett valamit az asztalra.
2018. jún. 4. 11:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem azt jelenti a sikert ha az élet több területén jól teljesítesz.

Pl.: Sok pénz, aranyos család és szakmai/akadémia elismertség vagy hírnév.

Minden ami ez alatt van lehet jó.

Egy gyárimunkás családapa is élhet egy jó, boldog és teli életet, de azt sikerként nem könyvelném el, amit bárki eléhet ha arra öszpontosít.

Ezen logika mentén, az sem sikeres, akinek van egy nagy háza egy Tesla PD100sa, de a pénzén kívül mása nincs.

2018. jún. 5. 06:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Számomra elégedettséget. Ha egy nap teljesítem a kitűzött célt, már sikeresnek érzem magam legyen az bármilyen apró.

Szerintem valaki akkor sikeres, mikor annak érzi magát és nem csak mások látják annak. Fordítva pedig nem szükséges, tehát nem kell hogy sikeresnek lássanak, hogy annak érezd magad.

Egy nap mérnök leszek, vezető is idővel, nagy házam lesz és szép autóm. De nem ezektől fogom magam sikeresnek érezni. Hiszen azért leszek mérnök, mert egyszerűen érdekel a természettudomány és annak alkalmazhatósága. Vezető azért szeretnék lenni, mert szeretem az embereket, szeretek felelősséget vállalni és csapatban dolgozni. Ebből adódóan lesz pénzem, házam, autóm. Továbbá rendszeresen sportolok, de csak mert szeretem csinálni. Jó érzéssel tölt el, mikor újra és újra legyőzöm önmagam és átlépem a korlátaimat. Ennek eredményeként jó formában vagyok, de ez önmagában nem siker. A siker számomra az lesz, mikor megtalálom azt a személyt, akinek mindent odaadhatok magamból és ő ezt örömmel fogadja, cserébe pedig ő is mindent odaad magából.

Idővel pedig ha ezzel a nővel egy nap családot alapíthatok, és a gyerekeimnek átadhatok minden megszerzett tapasztalatot és tudást, hogy nekik is csodás életük legyen. Na, ha ez megvalósul, akkor fogom azt mondani, hogy igen, sikeres életem volt, és azért, mert én kitűztem egy célt, küzdöttem érte minden egyes nap és elértem azt.

Ebből láthatod talán, hogy sikeres abban lehetsz, amit őszintén, teljes valódból akarsz csinálni.

2018. jún. 5. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!