Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Valaki van lyen helyzetben...

Valaki van lyen helyzetben mint én?

Figyelt kérdés
Nos,szereztem egy szakmát(szakács).De sosem dolgoztam benne mert mire vége lett már egyáltalán nem érdekelt.Érettségim nem lett meg mert,mar dolgoznom kellett.Jelenleg nincs munkám és kissé kétségbe vagyok esve.Nem tudom mit akarok az élettől.Nincsennek céljaim és elveszve érzem magam.Pedig annyira szeretnék egy jó munkát találni ami minden szempontból megfelel.Eddig dolgoztam ilyen betanított munkákat de,nem sokáig.Most kezdtem el tanulni magamtól az angol nyelvet.Szerintetek,hogyan találjam meg a számomra megfelelő munkát?Senkinek sem beszélek ezekről,de mindennap lejátszódnak bennem ezek a rossz érzések.Ahhhjj😥

2017. dec. 18. 21:21
 1/1 anonim válasza:

Ha tul sok a szabadidőd, egyre inkabb megszállnak a negatív gondolatok.

Mindenképp keress valami munkát, kozben találd ki mihez lenne kedved, ami meg is valósítható.

Legyen ez a célod, aztan majd jöhet a következő, pl egy masik szakma tanulása, akár OKJ tanfolyam. (Önmagában érettségivel nem sokra mèsz.)

2017. dec. 18. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!