Bellabo kérdése:
Mit tegyek az öngyilkos hajlamom ellen? Nagyon korai lenne de nem látom a fényt az alagút végén. Többi lent 16/L
Figyelt kérdés
Szóval ezelőtt fél éve voltak öngyilkos gondolataim. De mint utólag rájöttem akkor nem lettem volna rá képes. Viszont most...már meg is próbáltam kevesebb sikerrel.(Gyógyszerek és nagy mennyiségű tömény alkohol) CSak kórház és 2 nap kóma lett belőle. Sajnos. Mostanában nagyon összejött minden és mivel 7 napból 5-öt egyedül vagyok eléggé magamra vagyok utalva. ÉS a rossz gondolataimra. nagyon nagyon sok nagy és nyomós okom van az egészre..Most lettt egy rendőrségi ügy. Amiben lehet az a fiú issza meg a levét akit mindennél jobban szeretek.A tárgyaláson én is részt veszek mint tanú. A másik baj, hogy ki az a fiú akit szeretek, avagy szeretjük egymást. A bátyám, azaz harmad unokatestvérem, de az édesapja és édesanyám együtt vannak. Csak családi botrány lenne belőle, és durván megy a titkolózás. A tanulmányaim a romokban, holnap vizsga, ma is vizsga volt úgy érzem nem sikerült, jövőhét szerda ismét vizsga, biosz és kémiábol év végét eldöntő (bukok-e vagy sem) doga. Kevés az idő, fáradt vagyok. Semmi motivációm. Le vagyok maradva mert balesetem volt és emiatt nem tudok igazán menni csak bicegni, suliba csak vizsgázni mehetek be. Felbuktam a lovammal, a bordám szét zúzódott, a gerincem foltos a röntgenfelvételeken annyira szét van zúzva szintén, a csipőm, és a gerincem alsó része végig romokban, a hasfalam is sérült. Bármikor bevérezhet a tüdőm. És egyedül vagyok 0-24-ben. Gerincem elmozdult. Úgymond közbotrány okozása miatt nem mehetünk ki az udvarból sem egy hónapig max boltig suliig és vissza. A bandázás miatt, ahol kicsit jobb kedvem lehetett és felszabadulhattam. most itt vagyok a 4 fal közt, lóra nem tudok ülni, apám nem láthatom egy darabig (elváltak a szüleim). És nem látom sehol a megoldást, teljesen kezdek befordulni barátaimtól az ügy miatta el lettem tiltva, bátyámmal nem találkozhatok mig nem jár le az 1 hónap. Eddig is gondjaim voltak a feszültség levezetéssel és elég labilis vagyok. Segítsetek kérlek...megéri-e ez nekem? tanácstalan vagyok..Tudom most sokan kiröhögbnek elmondják a lázadásnak meg hogy kamu depis stb stb stb. Csak az a baj ez már messze van ettől, senkivel nemtusom megbeszélni a gondjaim amikor kifakadok csak sírok és rosszul vagyok beszélni nemtudok..régeben zaklattak molesztáltak mostmár rosszul vagyok ha valaki olyan rám néz..köszi ha elolvastad. 16/L2018. máj. 31. 16:50
1/5 anonim válasza:
A lényeg hogy ne légy öngyi. Ha srác sittre kerül, azt magának köszönheti.
2/5 anonim válasza:
Ez azért kamaszkori depressziónál jóval több. Ha gondolod írj,szivesen meghallgatlak,tartom benned a lelket,próbálok segíteni,de magadban kell elhatároznod előtte hogy élni akarsz.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem akarok élni, de nagy önzőség az öngyilkosság, és nagyon sajnálom hogy nap mint nap beszélgetek pár szót mindenkivel mosolygósan, és nemtudom hogy dolgozná fel a fiú, ezt hogy itt hagyom, a család meg mindenki, mert most hiába nem érdeklek senkit. Ha már nem leszek, egyfajta fájdalom mindenkiben aki egy kicsit is szeretett ott lesz..csak emiatt nem tettem meg azt amit minden nap megtervezek..
2018. máj. 31. 17:04
4/5 anonim válasza:
Van egy nagyon jó könyv, csak sajna angolul van. Nem tudom milyen szinten állsz, de ha gondolok segítek neked az olvasásban, vagy akár fel is olvasom neked.
De berakom ide, hátha valaki másnak is segíthet:
Sokszor bekerített engem is ez a gondolat. A legtöbbet ezzel az egésszel kapcsolatban talán ez a könyv segített, hogy megértsem mi van ezen gondolat mögött.
5/5 anonim válasza:
Most találtam csak meg a kérdésed. Eltelt 3 év azóta, remélem, hogy rendeződött az élet körülötted <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!