Öngyilkos gondolatok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van mikor rengeteg, van mikor kevesebb vagy nem igazán.
Nem is azért szeretnék meghalni mert olyan sanyarú sorsom lenne (bár pánikbeteg vagyok és szociális fóbiám van), hanem mert rettentően feleslegesnek tartom az életem. Meg rettentően unalmasnak. Minden nap beégek valahogy már 6 éve.
Ezt elviselni nem lehet ivás nélkül. Nem vagyok alkoholista csak enyhén függő. Én úgy gondolom hogy ha nyugtatót szednék se sokkal másabb mintha innék. Olyan dolgokon rágódom amit mindig átélek és semmi nem változtat rajta, csak ha nem élek mert akkor nyilván nem kell átélnem, és ilyenekből csak több lesz, és ehez baromira nincs kedvem. Sokszor rettentően elkapnak ezek a gondolatok és iszok. 19/f
2017. nov. 21. 17:04
2/4 anonim válasza:
Miért nem próbálsz meg keresni vmi hobbit. Valamit ami leköt és eltereli a figyelmedet.
3/4 anonim válasza:
Nem a nyugtató vagy bármi hasonló a megoldás hanem Jézus Krisztus szeretete fogadd be szivedbe és megszabadulsz a félelemböl is és a pániktol is meg tud szabaditani vele nem kell többet hogy félj!A legnagyobb békességet ő tudja adni neked is!Ő örökre veled lessz és meggyógyit ha hiszel benne!gyere hozzá!Fel a fejjel!
4/4 A kérdező kommentje:
Én hívő vagyok és hiszek benne, de mondok mást: hány igaz Istenhívő ember él szar életet? Hány igaz Istenhívőt ütött el a kocsi, halt meg rákban vagy másban? Csak arra akarok kilyukadni hogy akár hiszek benne akár nem attól még szenvedek és nem érzem hogy levenné a terhet a vállamról (ahogy szokták mondani). Már egyre több bajom van és kevesebb energiám.
2017. dec. 27. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!