Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon ijesztő, ha valaki 28...

Nagyon ijesztő, ha valaki 28 éves?

Figyelt kérdés

Szóval 28 vagyok, de 10 évet letagadhatnék... Eleve elég feminin férfi vagyok, nincs mély hangom, borostám is alig, testalkatra is viszonylag vékony vagyok. Éppen ezért szinte csak a tiniknek szoktam tetszeni (életemben egyszer voltam 20 év feletti nővel). Viszont ha megtudják a koromat, sokan megijednek.

Amúgy nem vagyok egy vesztes, sőt, igen sikeres vagyok az élet többi területén. Viszont ez a társkeresés téma rosszul megy mostanában.

Titeket zavarna, ha ismerkednétek valakivel, és kiderülne róla, hogy nem 18-20, aminek néztétek, hanem 8 évvel több? A korotokat is írjátok le, kérlek.

2018. ápr. 7. 17:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%
Nem akadékoskodásból, de 28 évesen miért akarsz 18-20 évesekkel ismerkedni? Egy 25 éves nőt nem fogja zavarni, hogy 28 vagy. Egy 18 évestől meg mégis mit akarsz felnőtt ember létedre? Bár az, hogy 28 évesen a tini kapcsolatokba írsz sok mindent elmond. 22/F
2018. ápr. 7. 17:52
 2/12 anonim ***** válasza:

Én most leszek 30 és mindenki 24-24-nek tippel, a barátnőm 36 éves. Én sem vagyok szőrös, a mellemen van vagy két szál, de lehet, hogy 2 és fél.

Teljesen jól érzem magam az élet minden területén, ebből is látszik, hogy nem gáz ez az egész.

2018. ápr. 7. 17:53
 3/12 A kérdező kommentje:

"Egy 25 éves nőt nem fogja zavarni, hogy 28 vagy"

Az valóban nem. Az viszont igen, hogy úgy nézek ki, mint egy tini. Kérlek, olvasd el a kérdést még egyszer. P.S: te is a tini kategóriába írsz.

2018. ápr. 7. 17:53
 4/12 anonim ***** válasza:
Vagyis 24-25nek.
2018. ápr. 7. 17:54
 5/12 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy zavarna egy 24-25 éves nőt az, hogy fiatalabbnak nézel ki a korodnál, mivel ők már másra vágynak egy kapcsolatban. De ebben a kategóriában nem valószínű, hogy egy 24-25 éves nő erre választ ad majd neked. Egy 17 éves meg gondolom nem tud túl sok tanácsot adni neked. PS: Választ írok, nem kérdéseket. 20 év fölött kérdést már illő a felnőtt párkapcsolatokba írni.
2018. ápr. 7. 17:57
 6/12 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de én ebben élek. Egy 25 éves nő nem vesz férfiszámba sem, egyszerűen kisfiúnak néz. Hidd el, tapasztalat.
2018. ápr. 7. 17:59
 7/12 anonim válasza:
Van akinek nem. De próbálkozni kell;)
2018. ápr. 7. 18:24
 8/12 anonim ***** válasza:

Egy tizenévesnek a majdnem 30 éveddel gyakorlatilag bácsi vagy, naná, hogy megrémül, amikor megtudja a korod! A kinézeted alapján nyilván azt hiszik, hogy az ő korosztályukhoz tartozol.

Vigasztaljon, hogy változni fogsz. Egy barátnőm férje is sokáig kölyökképű volt, aztán olyan 40 éves korára beérett, és nagyon sármos pasi lett belőle. Eljön még a te időd. :)

2018. ápr. 7. 21:15
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát, agyilag is letagadhatnál ezek szerint 10 évet.

Izé, nekem is bejönnek KÜLSŐRE a 20 év alatti csajok, még beszélgetni is szoktam velük, meg ilyenek, dee.. hú, ez másik kérdéskör, ez hosszabb lenne

viszont... alapból wtf az, hogy

"Titeket zavarna, ha ismerkednétek valakivel, és kiderülne róla, hogy nem 18-20, aminek néztétek, hanem 8 évvel több? A korotokat is írjátok le, kérlek."

???

Miért nem mondod meg? Miért tizenévesekkel ismerkedsz akkor?

Neten én is szoktam innen tizenévesekkel beszélgetni, főleg hogy túlnyomórészt azok vannak itt, meg ilyenek, deee...

de itt ilyen alapvetőbb problémák is vannak, mint amit te gondolsz...

pl. "életemben egyszer voltam 20 év feletti nővel"

nem vagyok sokkal több, mint te, meg régebben volt dolgom úgy 20 alattiakkal, bár a legfiatalabb 17 éves volt, amikor én is kb. annyi, dee... hú... na, majd folytatom inkább, itt meglesz a megválaszoltjaim listájában

2018. ápr. 7. 22:45
 10/12 anonim ***** válasza:
ui.: 20 évesen is ismerkedtem 40 éves csajokkal is (meg fiatalabban is) (bár mondjuk én többnek néztem ki annyinál, mint amennyi voltam, deee....)
2018. ápr. 7. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!